Αποχώρησε ο Γιώργος Βασιλόπουλος

15.10.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, ο Γιώργος Βασιλόπουλος είναι ο δεύτερος παίκτης που αποχωρεί από τη Φάρμα καθώς στη μεγάλη μονομαχία που έδωσε με τον "Ράμπο" Βασίλη Λάσκο νικήθηκε...κατά κράτος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Γιώργος Βασιλόπουλος είναι ο δεύτερος παίκτης που αποχωρεί από τη Φάρμα καθώς στη μεγάλη μονομαχία που έδωσε με τον "Ράμπο" Βασίλη Λάσκο νικήθηκε...κατά κράτος. Ο αγώνας ήταν δύσκολος και παρόλη τη φιλότιμη και άξια προς έπαινο προσπάθεια που κατέβαλε ο κύριος Γιώργος για να νικήσει, ο Βασίλης κατάφερε να κόψει το ξύλο με το πριόνι. Αν και η συγκεκριμένη διαδικασία είναι γνωστή ως "η διαδικασία της τεχνικής", ο σκληροτράχηλος Λάσκος κατάφερε να την φέρει εις πέρας με επιτυχία, χάρη στα στιβαρά του μπράτσα.

Στον αχυρώνα - I wanna be αρένα - τα επίλεκτα μέλη της Φάρμας συγκεντρώθηκαν από νωρίς και γεμάτα αγωνία περίμεναν να ξεκινήσει η μονομαχία. Η προτίμηση τους στον κύριο Γιώργο ήταν εμφανής, ενώ όποια σκέψη τους για στοιχήματα υπέρ του, απορρίφθηκε σαν μπήκε στην αρένα ο πάνοπλος σαν αστακός, Βασίλης Λάσκος. Ήταν έτσι ντυμένος, που άμα έβλεπες για πρώτη φορά Φάρμα θα αναρωτιόσουν τι γυρεύει ο Σιλβέστερ Σταλόνε στα Βασιλικά Εύβοιας. Φορούσε γάντια δερμάτινα, μπλουζάκι διχτυωτό ειδικό για τα ποτάμια ιδρώτα που θα έχυνε στη μονομαχία, ζώνη πεζοναύτη και γενικά το μόνο αξεσουάρ που έλειπε ήταν η μαύρη κορδέλα στο κεφάλι.

Πριν την έναρξη της μονομαχίας, οι παίκτες ευχήθηκαν στους δύο μονομάχους καλή επιτυχία, ενώ στον Βασίλη ζήτησαν να αναθερμάνουν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις, οι οποίες τον τελευταίο καιρό θυμίζουν "Από δυο χωριά χωριάτες". Ωστόσο, μετά το τέλος του αγώνα κι αφού νικητής αναδείχθηκε ο Λάσκος, ούτε ένας δεν μπήκε στο κόπο να σηκώσει τα χεράκια του και να χτυπήσει τα γνωστά παλαμάκια. Ωσάν τη "Μεγάλη Παρασκευή" έμειναν στη θέση τους, άλλοι συγκινημένοι από την προσπάθεια του Γιώργου, άλλοι στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα. Ο, δε, αποχαιρετισμός υπήρξε άκρως συγκινησιακός, με τους παίκτες και δη τον μοντέλο Γιώργο να σπαράζουν στο κλάμα για την αποχώρηση του πατέρα MLV. Με αυτή τη σκηνή ο Λάσκος φόρτωνε και ξαναφόρτωνε -που τον είχαν κοινώς γραμμένο - με αποτέλεσμα στο τέλος να έχει ακόμη ένα ξέσπασμα. Έβρισε τους παίκτες, φώναξε και στο τέλος ξέσπασε σε λυγμούς, διότι ακόμα κι ένας σκληροτράχηλος μονομάχος έχει τις ευαισθησίες του.