Η Βανδή και το μπουκάλι της σαμπάνιας

14.10.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, πολύ σοβαρά θα σκεφτούν εφεξής οι πλοιοκτήτες την περίπτωση να φωνάξουν για ανάδοχο των πλοίων τους τη Δέσποινα Βανδή. Η εν λόγω αοιδός αν και επί πίστας έχει περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις της ως καλλίδονη καλλιτέχνιδα, στον τομέα "Νονά" δείχνει να χωλαίνει.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Πολύ σοβαρά θα σκεφτούν εφεξής οι πλοιοκτήτες την περίπτωση να φωνάξουν για ανάδοχο των πλοίων τους τη Δέσποινα Βανδή. Η εν λόγω αοιδός αν και επί πίστας έχει περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις της ως καλλίδονη καλλιτέχνιδα, στον τομέα "Νονά" δείχνει να χωλαίνει. Τις προάλλες, ήταν ανάδοχος του καινούργιου πλοίου "Super Fast" και ως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, εκτός από τα συχαρίκια στον ιδιοκτήτη στο τέλος του αγιασμού, οφείλει να σπάει ένα μπουκάλι σαμπάνια στο πλοίο έτσι για το καλορίζικο και για να έχει καλά ταξίδια.

Η Δέσποινα, ως τελειομανής γυναίκα που είναι, έκανε τις απαραίτητες πρόβες, προκειμένου να φέρει με απόλυτη επιτυχία εις πέρας τα καθήκοντά της. Το που έκανε τις πρόβες, μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο. Πάντως, τη μεγάλη βραδιά δεν την...έβγαλαν ασπροπρόσωπη. Στην πρώτη προσπάθεια το μπουκάλι δεν έσπασε αλλά δεν πτοήθηκε, διότι αυτά συμβαίνουν. Στη δεύτερη πάλι τα ίδια, στην τρίτη ξανά μανά τα ίδια, στην τέταρτη άντε πάλι αποτυχία, όπου στην έκτη επιστρατεύτηκαν τα μεγάλα μέσα και συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του πλοίου κ. Παναγόπουλος.

Κι εδώ, όμως, σημειώθηκαν κάποιες αποτυχίες, αλλά εντάξει με την όγδοη το μπουκάλι έσπασε. Εδώ που τα λέμε κι από ατσάλι να ήταν, με το τόσο χτύπημα τι θα έκανε; Θα έσπαγε. Ωστόσο, η αοιδός στο τέλος της μικρής αυτής οδύσσειας, στις δηλώσεις που έκανε απέδωσε το γεγονός στο ότι δεν ήταν γραφτό να τελειώσει η υπέροχη βραδιά! Αποψη τω όντι ορθή, που όμως, δεν ξέρω αν συμμερίζονταν οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση, οι οποίοι ήθελαν να κάνουν ένα μικρό πέρασμα από το μπουφέ.