Οι μονομάχοι της Φάρμας

14.10.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, οι δύο μονομάχοι της εβδομάδας αυτής βρέθηκαν και τα επίλεκτα μέλη της Φάρμας έχουν μεγάλη αγωνία για το μεγάλο νικητή ή χαμένο. Ο Βασίλης είναι ο πρώτος μονομάχος, ενώ ο δεύτερος είναι ο Γιώργος Βασιλόπουλος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι δύο μονομάχοι της εβδομάδας αυτής βρέθηκαν και τα επίλεκτα μέλη της Φάρμας έχουν μεγάλη αγωνία για το μεγάλο νικητή ή χαμένο. Ο Βασίλης είναι ο πρώτος μονομάχος, τον οποίον επέλεξε ο αρχηγός Αλέξης, επειδή ο Λάσκος με το όνομα αν φύγει, δε θα αφήσει πίσω του ένα τοπίο στάχτη και μπούρμπερι από την απουσία του. Βλέπεις, τον τελευταίο καιρό οι συγκάτοικοι του τα έχουν κομμάτι "πάρει" μαζί του, διότι η σχέση του με την κουζίνα και γενικά με τις δουλειές της Φάρμας, είναι σαν αυτή του Σκοτσέζου με τη σπατάλη.

Ο άλλος μονομάχος είναι ο Γιώργος Βασιλόπουλος και τον επέλεξε ο Λάσκος επειδή ανάμεσα στους δύο άνδρες υπάρχει ένα κρυφό...μίσος. Ο πατέρας MLV, πήρε ψύχραιμα την υποψηφιότητα, ενώ με τη δήλωση του Λάσκου "θα παλέψουμε αντρίκια και ο καλύτερος θα νικήσει" δεν τον έπιασε τρομάρα, ούτε πήρε τα βουνά φωνάζοντας "Δεν θέλω να παλέψω με τον Λάσκο". Ακόμη και οι "Κόναν ο βάρβαρος" διαθέσεις του αντιπάλου, με την επαναστατική γραβάτα με τα πιστόλια, δεν τον έσκιαξαν. Αυτό, όμως, που τον πείραξε περισσότερο είναι η αιτιολογία της επιλογής "ότι και οι δύο έχουν πρόβλημα με τους ώμους - οπότε θα δώσουν μία τίμια μάχη".

Όπως είπε ο Βασιλόπουλος, αυτό είναι ψέμα μεγάλο καθότι ο Λάσκος κάθε πρωί, πριν σηκωθεί από το κρεβάτι, ωσάν άλλος αμερικανός πεζοναύτης, το ρίχνει στα πους απς. Αρα αυτό τι σημαίνει; Πως ο Βασίλης τους κοροϊδεύει ψιλό γαζί. Αυτό εμμέσως πλην σαφώς, πιστεύουν και άλλοι συγκάτοικοι, οι οποίοι έχουν παρά πολλά παράπονα με την πάρτη του. Ο Ιζη για παράδειγμα, που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει, είναι τσαντισμένος με τον Λάσκο, επειδή εκείνος ωσάν άλλη δουλάρα έκανε φασίνα, ενώ αυτός σαν τον "μέγα αφέντη Ταμ - ταμ" άλλαζε θέσεις στον καναπέ. Όπως και να έχει η μεγάλη ώρα της μονομαχίας πλησιάζει και οι δυο παίκτες αποσύρθηκαν στα σπιτάκια - απομόνωση.