Το ροκ του Fame Story

11.10.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, αν - λέμε τώρα αν - οι μαθητές της "Μεγάλης του Fame Story Σχολής" είναι οι τραγουδιστές της επόμενης δεκαετίας, τότε προς μεγάλη χαρά του...φιλοκουτσομπολίστικου κοινού και τα επόμενα χρόνια θα έχουμε να γράφουμε για κόντρες, μίση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν - λέμε τώρα αν - οι μαθητές της "Μεγάλης του Fame Story Σχολής" είναι οι τραγουδιστές της επόμενης δεκαετίας - όπως τόνισε η Ναταλία Γερμανού - τότε προς μεγάλη χαρά του...φιλοκουτσομπολίστικου κοινού και τα επόμενα χρόνια θα έχουμε να γράφουμε για κόντρες, μίση, πάθη, ίντριγκες και τα συναφή. Μη σου πω, επειδή οι κοινωνίες θα έχουν εξελιχθεί... θα έχουμε μαλλιοτραβήγματα εκεί όπου θα εμφανίζονται τα 16 τούτα τέκνα.

Δεν έχουν περάσει δέκα μέρες φοίτησης στην Ακαδημία και τρέμει το φυλλοκάρδι μου την ώρα που οι κοπέλες θα πιαστούν μαλλί με μαλλί, οι άντρες στα χέρια και γυναίκες άντρες στα μαχαίρια. Τέτοια αγάπη για τον συνάνθρωπο δεν έχω μάτα-ξαναδεί και είμαι σίγουρη πως οι περισσότεροι εξ' αυτών, όταν στο σχολείο στο μάθημα των Θρησκευτικών ο Θεολόγος δίδασκε το "Αγαπάτε τον πλησίον" είχαν κάνει κοπάνα. Πάντως, αυτό που τους αναγνωρίζεται είναι η στόφα του αοιδού που διαθέτουν. Βλέπουν τον άλλον με μισό μάτι, με την πρώτη ευκαιρία που τους δίνεται κάνουν πίσω από την πλάτη την μουσική κριτική τους και γενικά επικρατεί μία κατάσταση "Χάι Ροκ".

Αυτές, που μέχρι στιγμής ξεχωρίζουν είναι η Ασπα με την Ελεάννα, οι οποίες αν - ποτέ - γίνουν τραγουδίστριες θα είναι η διάδοχη κόντρα "Αννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή". Εντάξει ρεαλιστές να είμαστε, θα είναι μία κόντρα που θα απασχολεί καθημερινά την Τατιάνα Στεφανίδου της δεκαετίας εκείνης. Ενα άλλο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, κυρίως τα κορίτσια, είναι η απάντηση στο ερώτημα "Ποια είναι η πιο ευαίσθητη". Μέρες ολόκληρες τις ταλανίζει και καμιά δεν μπορεί να δώσει τη λύση. Όλες είναι σίγουρες για τις ευαίσθητες χορδές της ψυχής τους, ενώ ρίχνουν και κάνα κλάμα για να το αποδείξουν. Όπως η Ασπα λόγου χάρη, η οποία ξεμονάχιασε τη Ναταλία Γερμανού, όταν τους επισκέφθηκε στο σπίτι, λέγοντας της το παράπονο της ότι κανένας δεν καταλαβαίνει πόσο ευαίσθητη είναι. Αστα με λίγα λόγια της...ευαισθησίας το κάγκελο.