Η θυσία της Σοφίας Πέτρου

11.10.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, για τη θυσία της Σοφίας Πέτρου , να εγκαταλείψει το τραγούδι, είχε τη μεγάλη χαρά να πληροφορηθεί το πολυπληθές κοινό του "Φύλλο & Φτερό". Η εν λόγω αοιδός πήγε στην εκπομπή της Τατιάνας, όπου μίλησε για την οικογενειακή και προσωπική ευτυχία της.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Για τη θυσία της Σοφίας Πέτρου είχε τη μεγάλη χαρά να πληροφορηθεί το πολυπληθές κοινό του "Φύλλο & Φτερό". Η εν λόγω αοιδός πήγε στην εκπομπή της Τατιάνας, όπου μίλησε για την οικογενειακή και προσωπική ευτυχία της. Κι εκεί, που όλα ήταν τριαλαλόμ, τριαλαλά, ήρθε η κουβέντα στο μεγάλο κεφάλαιο "τραγούδι".

Ποτάμι τα δάκρυα, πλημμύρισαν τα μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια της Πέτρου. Η αποκάλυψη της αοιδούς πως εγκατέλειψε το τραγούδι για χάρη του συζύγου της, Μίλτου Κοσκινά, δεν άφησε ασυγκίνητη ούτε ακόμη την Τατιάνα. Βλέπεις, τη σήμερον ημέρα τέτοιες θυσίες σπανίζουν και οι γυναίκες που έχουν μπροστά τους μια λαμπρή καριέρα - όπως καλή ώρα η Σοφία - δύσκολα την αφήνουν για τα μάτια ενός άνδρα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, δεν είναι ο οποιοσδήποτε άνδρας, αλλά ο Κοσκινάς με το όνομα, ο οποίος θέλει τη σύζυγο στο σπίτι και αυτός να είναι ο κουβαλητής.

Η επιθυμία του έγινε πράξη από την καλή του, η οποία από τότε που παντρεύτηκε, εφαρμόζει πλήρως το "η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά". Εξάλλου, όπως η ίδια τόνισε, από τόσο δα μικρό κορίτσι που ήταν επιθυμούσε μια ωραία μέρα να παντρευτεί, να ανοίξει το δικό της σπιτικό και να ασχοληθεί ψυχή τε και σώματι με το νοικοκυριό. Τώρα, όλες εκείνες οι φωτογραφίες στα Playboy και τα Penthhouse, όπου πόζαρε όπως τη γέννησε η μάνα Πέτρου, όπως είπε η ίδια, αποτελούν παρελθόν και δεν ήταν τίποτε άλλο, παρά μέρος της δουλειάς της. Καθότι θα πρέπει να γνωρίζεις πως μία φέρελπις αοιδός που σέβεται τον εαυτό της, μια τέτοια φωτογράφηση οφείλει να την κάνει, διότι πως αλλιώς θα γνωρίσει το φιλόμουσο κοινό τη φωνή - αηδόνι που διαθέτει; Πάντως, θα πρέπει να ξέρεις πως οι φωτογραφήσεις αυτές και το λουκ "You are sexy mother" δεν ήταν ο αληθινός της εαυτός καθώς στην πραγματικότητα πρόκειται περί μίας σοβαρής και καλής κοπέλας.