Ηθοποιός ο Μαζωνάκης και το γλέντι του Τσαλίκη

10.10.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική κατά τη σοφή παροιμία "Καλόμαθε η γριά στα σύκα" ο Γιώργος Μαζωνάκης γλυκαμένος από την εμπειρία του στην υποκριτική δηλώνει αποφασισμένος να το ξανακάνει. Στο μεταξύ, ο Γιώργος Τσαλίκης, έδωσε ρεσιτάλ ξεφαντώματος στον Ζαφείρη Μελά.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Κατά τη σοφή παροιμία "Καλόμαθε η γριά στα σύκα" ο Γιώργος Μαζωνάκης γλυκαμένος από την εμπειρία του στην υποκριτική δηλώνει αποφασισμένος να το ξανακάνει. Το κινηματογραφικό του πέρασμα στην ταινία "Βαρέθηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου" κρίθηκε από πολλούς ως πετυχημένο, γεγονός που αφενός χαροποίησε τον αοιδό αφετέρου τον έκανε να πέσει σε βαθιά σκέψη για το αν θα επαναλάβει το εγχείρημα. Τη λύση στον βαθύτατο τούτο προβληματισμό ήρθε να δώσει ο σκηνοθέτης της ταινίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πρότεινε στον Μαζωνάκη να γυρίσουν μαζί ένα μιούζικαλ και να είναι αυτός ο πρωταγωνιστής. Η άνωθεν πρόταση είναι υπό συζήτηση και η Τέχνη στο περίμενε για το αν θα κερδίσει ένα ακόμη ταλέντο.

Την ίδια ώρα, ένας συνάδελφος του Μαζωνάκη, ο Γιώργος Τσαλίκης είπε να το ρίξει λίγο έξω και να τιμήσει με την παρουσία του άλλους αοιδούς συναδέλφους του. Τώρα, που έχει χρόνο δηλαδή, γιατί μετά ακολουθεί ο γάμος (στις 27 Οκτωβρίου) και οι πρόβες στον "Απόλλωνα" και δεν θα έχει ώρα ούτε για βήξιμο. Ετσι, παραβρέθηκε στην πρεμιέρα του Can - Can, με μεγάλη παρέα και τη Μαρία Παπαπέτρος - μελλοντολόγος και κουμπάρα του - στο πλάι του. Ως άνθρωπος ανοικτός και του γλεντιού που είναι, το έκαψε κανονικά, ενώ στη μέση του προγράμματος ανέβηκε στην πίστα και μαζί με τον Ζαφείρη Μελά είπαν το άσμα "Σ' αγαπάω κοίτα". Το πλήθος από κάτω, όπως καταλαβαίνεις, παραληρούσε και γενικά επικράτησε μία χαρούμενη ατμόσφαιρα με χορό και τραγούδια.