Το ριξαν στις γατοτροφές, στη Φάρμα

10.10.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια από τη στέρηση του κρέατος έκαναν την εμφάνιση τους στη μικρή φυλή των "Reality tam tam". Μερικά από τα επίλεκτα μέλη της Φάρμας, συγκεκριμένα οι jr Κώστας και Γιώργος - έπεσαν με τα μούτρα στις γατοτροφές.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια από τη στέρηση του κρέατος έκαναν την εμφάνιση τους στη μικρή φυλή των "Reality tam tam". Μερικά από τα επίλεκτα μέλη της Φάρμας, συγκεκριμένα οι jr Κώστας και Γιώργος - έπεσαν με τα μούτρα στις γατοτροφές. Στην αρχή το πήραν ως πείραμα για να δουν τι σόι φαΐ τρώνε τα εν λόγω ζώα. Στη συνέχεια όμως όταν πήραν μία γεύση του κρέατος (έστω υπό αυτή τη μορφή) κι ένιωσαν τα δόντια τους να σπάνε μικρά κόκαλα, εκστασιάστηκαν τόσο που έδωσαν μια μπουκιά και σε άλλους συμπαίκτες.

Από τους 14, λοιπόν, "λάδωσαν" το αντεράκι τους ο κυρ Κώστας, ο Αλέξης και η Ρούλα, τους οποίους δεν θα τους χαλούσε να ξαναδοκίμαζαν μια μπουκιά ακόμη. Μετά από το περιστατικό αυτό, οι κότες και τα γουρούνια της "φάρμας" μπορούν να νιώθουν υπερήφανα που οι φίλοι τους οι αγρότες εφευρίσκουν τρόπους, προκειμένου να μην τους κάνουν κοτόσουπα και ψητές μπριζόλες. Τη Φάρμα επισκέφτηκε και πάλι ο μπάρμπα - Στάθης, ο οποίος τους έφερε ένα βαρέλι και σταφύλια για να φτιάξουν λίγο κρασί να έχουν να πίνουν στο τσιμπούσι με χόρτα που κάνουν καθημερινά.

Κατά τα άλλα, τα πράγματα είναι ήσυχα, οι δουλειές γίνονται και η "πολυεθνικού" Ελένη νιώθει μιαν έλξη να το πω, ενθουσιασμό να το πω, για τον Αλέξη. Σαν μιλάει ο αρχηγός, η Ελένη τον κοιτάει στα μάτια ενθουσιασμένη για τη σοφία που έχει ο εν λόγω νέος. Για να του αποδείξει, δε, πως "η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά" κάνει εντατικά μαθήματα στο σκάψιμο και το πριόνισμα και όπως λένε πολλοί, πρόκειται περί μίας γυναίκας με δίψα για μάθηση. Οι προσπάθειες της, είναι αλήθεια, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τον αρχηγό, ο οποίος ωστόσο την επιβραβεύει με ένα απλό "Μπράβο". Αντίθετα, σε κάποιες άλλες - λέγε με Ειρήνη - προτιμά να της λέει το όποιο "μπράβο" ή "ευχαριστώ" ιδιαιτέρως. Δύστυχη Ελένη, τσάμπα ξινάρι τόσες μέρες.