Είναι πολλά τα λεφτά Πέγκυ

10.10.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, το πολύπλευρο ταλέντο και η φωνή αηδόνι που διαθέτει η αοιδός Πέγκυ Ζήνα φαίνεται πως αναγνωρίστηκαν και δισκογραφικώς. Μετά το κλείσιμο της Nitro, όπου ανήκε, ήρθε η μεγάλη ώρα για την εν λόγω καλλιτέχνιδα. Υπεγραψε στη Minos και θα εισπράξει 290 χιλιάδες ευρώ!
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το πολύπλευρο ταλέντο και η φωνή αηδόνι που διαθέτει η αοιδός Πέγκυ Ζήνα φαίνεται πως αναγνωρίστηκαν και δισκογραφικώς. Μετά το κλείσιμο της Nitro, όπου ανήκε, ήρθε η μεγάλη ώρα για την εν λόγω καλλιτέχνιδα. Δύο δισκογραφικές - μεγαθήρια στη χώρα μας, η Minos και η Universal έδωσαν μεγάλη μάχη στην ποδιά της Ζήνα, προκειμένου να την εντάξουν στο δυναμικό τους. Λαγούς με πετραχήλια της έταξαν για να πάρουν απλά το "ναι" της και να κάνουν δική τους την ανερχόμενη τούτη δύναμη του πενταγράμμου.

Τελικά, νικήτρια από τη μάχη αναδείχθηκε η "παλιά" Minos, ενώ η Πέγκυ βγήκε κατά κάμποσα ευρώ πλουσιότερη. Συγκεκριμένα, λέγεται πως εισέπραξε το - διόλου ευκαταφρόνητο για φερέλπιδα αοιδό - ποσό των 290 χιλιάδων ευρώ. Το πέσιμο της τζίφρας έγινε προ ολίγων ημερών κι έκτοτε η Ζήνα βρίσκεται στον έβδομο ουρανό, διότι και η καλλιτεχνική της αξία επιτέλους αναγνωρίστηκε, αλλά και διότι "φούσκωσε" ο τραπεζικός της λογαριασμός. Ωστόσο, οι χαρές και τα πανηγύρια προσωρινά διεκόπησαν καθότι έχει να ασχοληθεί με τις χειμερινές της εμφανίσεις.

Μετά από τα διάφορα σενάρια που παίχτηκαν και το ναυάγιο μιας συνεργασίας με τον διεθνή Sakis, στη Θεσσαλονίκη, η Πέγκυ βρήκε στέγη στην Αθήνα. Θα εμφανίζεται στις "Μάσκες" που μετακομίζουν στη Βουλιαγμένη, έχοντας στο πλευρό της τον Κώστα Δόξα και τον πάλαι ποτέ σεφ και παίκτη του Bar, Δημήτρη Ράπτη.