Μεγαλεία για τον Ρουβά

09.10.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, απίστευτα μεγαλεία ζει ο διεθνής Sakis Ρουβάς. Ο εν λόγω αοιδός πρόκειται να γυρίσει το νέο του βίντεο κλιπ, του οποίου το κόστος ζήτημα να το φθάνει ελληνική κινηματογραφική ταινία. Εκατό ολόκληρα, ζεστά και κολλαριστά εκατομμύρια θα κοστίσει
Αγαπημένη μου Αγγελική,


απίστευτα μεγαλεία ζει ο διεθνής Sakis Ρουβάς. Ο εν λόγω αοιδός πρόκειται να γυρίσει το νέο του βίντεο κλιπ, του οποίου το κόστος ζήτημα να το φθάνει ελληνική κινηματογραφική ταινία. Εκατό ολόκληρα, ζεστά και κολλαριστά εκατομμύρια θα κοστίσει το κλιπ, που πλέον μιλάμε για μία υπερπαραγωγή που μόνο ένας καλλιτέχνης διεθνούς βεληνεκούς και της τάξης του Sakis θα μπορούσε να γυρίσει.

Τα γυρίσματά του θα γίνουν σε χώρα της αλλοδαπής - καθότι πρόκειται για αοιδό διεθνούς φήμης - και συγκεκριμένα στο Μόντρεαλ, όπου τις μέρες αυτές βρίσκεται εκεί ο Ρουβάς. Η επιλογή της συγκεκριμένης πόλης δεν γνωρίζω βάσει ποίων κριτηρίων έγινε, γιατί ας πούμε δεν το κάνανε σε μία Φλόριντα, σε ένα Κάπρι, σε μία Τζαμάικα έστω. Ξέρω, όμως, πως αρχική επιλογή ήταν η ταπεινή πλήν κοσμοπολίτικη Σαντορίνη, αλλά τελικά για τεχνικούς λόγους απορρίφθηκε η πρόταση. Βλέπεις, το καλοκαίρι που θα γίνονταν τα γυρίσματα δεν είναι περίοδος που ενδείκνυται για τέτοιες δουλειές. Ασε, που το έργο του σκηνοθέτη, αλλά και του καλλιτέχνη θα ήταν τω όντι δύσκολο, αφού σιγά μην τον άφηναν σε χλωρό κλαρί οι παντός καιρού και τόπου "Ρουβίτσες".

Στο Μόντρεαλ, λοιπόν, θα στήσουν μία ολόκληρη πόλη για τις ανάγκες του κλιπ, ενώ οι παραγωγοί κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό το concept, διότι θέλουν να κάνουν έκπληξη στους απανταχού φαν του Sakis. Τα γυρίσματα θα κρατήσουν ως την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και ο καλλιτέχνης θα πάει στο Παρίσι για να παρακολουθήσει τη συναυλία της κολλητής του, Νάνας Μούσχουρη. Εκτός των άλλων, έχει να προετοιμαστεί για τη μεγάλη βραδιά στις 24 Οκτωβρίου, όπου θα εμφανιστεί στο "Ολύμπια".


Δήμητρα Ζάρκου