Ο Αλέξανδρος, ο νέος αρχηγός

09.10.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, ο Αλέξανδρος είναι ο νέος αρχηγός της "Φάρμας" κατόπιν επιλογής της αποχωρήσασας Κατερίνας, η οποία στο πρόσωπο του λαμπρού αυτού νέου, είδε τον κατάλληλο άνθρωπο για να ηγηθεί της φυλής των "Reality tam tam".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Αλέξανδρος είναι ο νέος αρχηγός της "Φάρμας" κατόπιν επιλογής της αποχωρήσασας Κατερίνας, η οποία στο πρόσωπο του λαμπρού αυτού νέου, είδε τον κατάλληλο άνθρωπο για να ηγηθεί της φυλής των "Reality tam tam". Η περηφάνεια που ένιωσε ο Αλέξανδρος ήταν τω όντι τεράστια, ενώ η αποδοχή της επιλογής αυτής ήταν καθολική από τους παίκτες.

Μια και αναφέρθηκα στους υπόλοιπους επίδοξους αγρότες, πρέπει να σου πω ότι συμπάσχω ψυχή τε και σώματι με το .... δράμα που περνάνε από τη στέρηση του κρέατος και το πολύ χορταρικό που τρώνε. Οι περισσότεροι εξ' αυτών ήδη παρουσιάζουν τα πρώτα συμπτώματα της στέρησης καθώς στις αυπνίες που έχουν, αντί να μετράνε τα προβατάκια για να κοιμηθούν, προτιμούν να τα τρώνε. Από το πολύ χορταρικό, πάλι, αντί να φωνάζουν "Ε, Κώστα" λένε "Μπε Κώστα". Αυτή την ομολογουμένως δύσκολη κατάσταση ο νεός αρχηγός καλείται να την αντιμετωπίσει και γι αρχή έπεισε το λαό του να πιστέψει πως περνάνε τις άγιες μέρες του Πάσχα, οπότε και κάνουν νηστεία.

Το κόλπο του δεν ξέρω αν θα πετύχαινε, όμως ο ερχομός της αγελάδας ηρέμησε κάπως τα πράγματα, με τους παίκτες να το ρίχνουν στο γάλα, όπου ως γνωστών "το γάλα μεγαλώνει γερά παιδιά". Ασε, που έχει ασβέστιο και κάνει καλό στα κόκαλα. Κατά τα άλλα, οι μέρες κυλούν ήσυχα, οι δουλειές γίνονται, ενώ δεν λείπουν οι μικροτσακωμοί, που όμως κάθε νοικυρόσπιτο τους έχει.


Δήμητρα Ζάρκου