Το καλάμι της Κάρτσωνα & το μπαρ της Σαρρή

08.10.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, το νέο must "Εγώ είμαι κι άλλη καμία" στη συμπεριφορά της Νίκης Κάρτσωνα επεσήμαναν συνάδελφοι στο μόντελινγκ της νεαρής γυναίκας. Μάλιστα, λέγεται πως το κάνει τόσο επιτυχημένα, που βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι έχει εντρυφήσει πάνω στο θέμα "υπεροπτικό ύφος".
Αγαπημένη μου Αγγελική,


· Το νέο must "Εγώ είμαι κι άλλη καμία" στη συμπεριφορά της Νίκης Κάρτσωνα επεσήμαναν συνάδελφοι στο μόντελινγκ της νεαρής γυναίκας. Μάλιστα, λέγεται πως το κάνει τόσο επιτυχημένα, που βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι έχει εντρυφήσει πάνω στο θέμα "υπεροπτικό ύφος". Για παράδειγμα, πριν λίγες μέρες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για μια επίδειξη μόδας και στο ξενοδοχείο που κατέλυσαν τα εξ Αθηνών μοντέλα, η Κάρτσωνα δεν συναναστράφηκε με καμία από αυτές. Προτίμησε να αποσυρθεί στο μονόκλινο δωμάτιο της και να περάσει όλη τη μέρα εκεί. Οι υπόλοιπες, είναι αλήθεια πως δεν έβαλαν τη γάτα τους να κλάψει για το σνομπάρισμα της συναδέλφους τους καθότι είναι σε θέση να καταλάβουν πόσο δύσκολο είναι τη σήμερον ημέρα να είσαι μοντέλο, παρουσιάστρια και σύντροφος του Μιχάλη Κωνσταντίνου!

· Η Εφη Σαρρή αποφάσισε να αφήσει το τραγούδι (αφού πρώτα την άφησε αυτό) και είπε να αναπτύξει επιχειρηματικές δραστηριότητες. Αλλωστε, πολλές γυναίκες των οποίων το "αίμα βράζει" αρέσκονται να καταπιάνονται με διάφορα. Ετσι, η εν λόγω αοιδός πρόκειται να ανοίξει ένα μπαρ, αλλιώτικο από τα άλλα. Τη στιγμή, που σε κάθε τετράγωνο ανοίγει κι από ένα, με αποτέλεσμα να γεμίσει ο κόσμος από... ποτάδικα, η Εφη κάνει την επανάσταση της. Το μπαρ το δικό της θα έχει ανοιχτές τις πύλες και για τους gay, διότι πώς να το κάνουμε η καλλιτέχνιδα είναι άνθρωπος προοδευτικός και καθόλου ρατσίστρια.

· Τέλος, άκουσα πως στον "Πρωινό Καφέ" πριν λίγες μέρες ήταν καλεσμένος ο αοιδός Βαλάντης, ο οποίος έκανε εμφάνιση νέου που μόλις αποφοίτησε από σχολείο Αρρένων. Φορούσε γυαλιά μυωπίας και είχε χωρίστρα "αττική οδός". Κι εκεί που οι νοικοκυρές της χώρας καμάρωναν το παλικάρι και το φτύνανε πατόκορφα, ο Βαλάντης βάζει το χέρι του και σκουπίζει τον ιδρώτα στο φρύδι. Εδώ, δύο εξηγήσεις μπορούν να δοθούν: ή είχε καθαρίσει τα γυαλιά με ΑΖΑΧ όπότε έγιναν αόρατα ή αυτά δεν είχαν τζάμια και ήταν απλά ένα αξεσουάρ που του πρόσδιδαν μία ποιότητα στην εμφάνιση.