Μενεγάκη- Λάτσιος: η συνάντηση μετά το διαζύγιο

01.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Μπορεί τίποτα να μη με έχει απασχολήσει περισσότερο από το διαζύγιο Μενεγάκη ?Λάτσιο τον τελευταίο καιρό, όπως όμως όλα δείχνουν τα πράγματα μεταξύ τους όχι μόνο είναι πολύ πολιτισμένα αλλά και για χάρη των παιδιών διατηρούν μια πολύ καλή σχέση. Είδες Δημητρούλα μου πολιτισμός; Τι να πω?

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Μπορεί τίποτα να μη με έχει απασχολήσει περισσότερο από το διαζύγιο Μενεγάκη ?Λάτσιο τον τελευταίο καιρό, όπως όμως όλα δείχνουν τα πράγματα μεταξύ τους όχι μόνο είναι πολύ πολιτισμένα αλλά και για χάρη των παιδιών διατηρούν μια πολύ καλή σχέση. Είδες Δημητρούλα μου πολιτισμός; Τι να πω...


Πρόσφατα το πρώην ζεύγος και επισήμως χωρισμένο βρέθηκε για λίγο μαζί στο σχολείο του Άγγελου, της Λάουρας και της Βαλέριας για να μάθουν από τους δασκάλους κατά πόσο τα παιδιά προοδεύουν στα μαθήματα τους. Και οι δύο άνετοι, ήρεμοι και χαλαροί προσπαθούν να δείξουν στα παιδιά ότι όλα είναι καλά και το πετυχαίνουν!
Μενεγάκη και Λάτσιος λοιπόν, βρέθηκαν στο "St. Cathrenie’s College", όπου είχαν ξανασυναντηθεί τελευταία φορά στα τέλη Οκτώβρη.


Η Ελενίτσα αφού τελείωσε η ενημέρωση από τους δασκάλους πήρε παραμάσχαλα τις δύο κόρες της -όπως διαβάζω στο περιοδικό Hello- και ο Λάτσιος τον Άγγελο για να του ψωνίσει δωράκι αφού χθες είχε και τα γενέθλια του!


Αν αναρωτιέσαι αν τα έχουν βρει ολοκληρωτικά η απάντηση είναι πώς όχι αφού εκκρεμεί η επιμέλεια των παιδιών που δεν ξέρω αν σου το είπα αλλά υπάρχει θέμα οικονομικό σε αυτό το σημείο . Τι να πω χρυσή μου γνωστό άσμα: "για τα λεφτά τα κάνεις όλα , για τα λεφτά δε μ’ αγαπάς"είναι πάντα επίκαιρο ειδικά σε περιόδους οικονομικής κρίσης!


Ελένη Αναστασάκη