Σε νέες περιπέτειες ο Μπάρκουλης

08.11.2000
Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον άλλοτε ζεν- πρεμιέρ του ελληνικού κινηματογράφου, Ανδρέα Μπάρκουλη.
Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον άλλοτε ζεν- πρεμιέρ του ελληνικού κινηματογράφου, Ανδρέα Μπάρκουλη. Ο γνωστός ηθοποιός - που όλα τα κορίτσια της δεκαετίας του 60 λάτρεψαν - συνεχίζει τον δρόμο της "πτώσης", καθώς ως λένε τα "άλογα όταν γεράσουν τα σκοτώνουν". Έτσι και ο Μπάρκουλης περνά τα χειρότερα γηρατειά. Αυτός που από τα χέρια του περνούσαν αμέτρητα χιλιάρικα, τώρα δεν έχει 300 χιλιάδες να εξαγοράσει την ελευθερία του!

Η τελευταία περιπέτεια του δημοφιλούς ηθοποιού ήταν ένα τροχαίο ατύχημα, το πρωί της Δευτέρας. Ο Μπάρκουλης οδηγώντας το αυτοκίνητό του, σε κατάσταση μέθης συγκρούστηκε με φορτηγό γνωστής εταιρείας σούπερ μάρκετ. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν επί τόπου κι αφού διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Εκεί ξεκίνησε και η περιπέτεια του, καθώς ο ηθοποιός δικάστηκε σε ποινή φυλάκισης κι επιπλέον με πρόστιμο 100 χιλιάδων. Επειδή, όμως δεν είχε τα χρήματα οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό κι εν συνεχεία στο Γενικό Κρατικό -φρουρούμενος σαν εγκληματίας- λόγω των χρόνιων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Τελικά ο Ανδρέας Μπάρκουλης δεν έζησε τον "μεγάλο εξευτελισμό" της φυλακής, διότι δεν τον άφησε το Σωματείο Ηθοποιών, το οποίο πλήρωσε το απαιτούμενο ποσό. Έτσι, αφέθηκε ελεύθερος και από αύριο κιόλας θα συνεχίσει στο κέντρο όπου εργάζεται.