Χλιδάτη βάφτιση σχεδιάζει η Μενεγάκη!

03.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από τον γάμο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου έχουμε να δούμε λίγη χλιδή κι ευτυχώς που βαφτίζει η Ελένη Μενεγάκη την κόρη της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από τον γάμο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου έχουμε να δούμε λίγη χλιδή κι ευτυχώς που βαφτίζει η Ελένη Μενεγάκη την κόρη της και θα ζήσουμε ανάλογες στιγμές. Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε η βάφτιση της μικρής να αποτελέσει το κοσμικό γεγονός όχι μόνο της πόλης (σιγά τη μεγαλούπολη) αλλά της χρονιάς όλης και για το λόγο αυτό καλεί τους πάντες. Γύρω στους 800 νοματαίους έχει καλέσει και στην πλειοψηφία τους είναι διάσημα πρόσωπα και ουχί άσημοι γείτονες και συγγενείς. Θα έχει και τέτοιους, αλλά κυρίως έχει καλέσει επώνυμα άτομα από το χώρο της τηλεόρασης (μέχρι και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου λένε οι φήμες ότι έχει βάλει στην guest list), του τραγουδιού, ηθοποιούς, επιχειρηματίες και άλλους πολλούς celebrities.

Η βάφτιση θα γίνει μέσα στον Μάιο, ενώ η μικρή θα πάρει το όνομα Ελένη. Η αλήθεια είναι πως το ζευγάρι ακολουθεί την τακτική να δίνει στα παιδιά τους το όνομά τους (τον γιο τους ας πούμε τον λένε Άγγελο - Ιωάννη κι έχει πάρει το όνομα του Γιάννη Λάτσιου), όμως στην περίπτωση της μικρής αυτό συνδυάζεται και με την...παράδοση, αφού Ελένη λένε και την πεθερά της Μενεγάκη.

Νονός της μικρής θα είναι ο ζωγράφος Άγγελος, τον οποίο συνδέει βαθιά φιλία με το ζευγάρι. Τι άλλο; Α, στη βάφτιση η δεσποινίδα Λάτσιου θα κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση. Επιτέλους, να την δούμε γιατί ακούμε πως είναι φτυστή η μάνα της και μας έχει φάει η περιέργεια!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]