"Ήταν πολλά τα λεφτά Πάρις μου"!

04.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε δίλημμα βρέθηκε ο Σταύρος Νιάρχος άμα τη ενηλικίωσή του για το αν θα πρέπει να συνεχίσει το δεσμό του με την Πάρις Χίλτον
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε δίλημμα βρέθηκε ο Σταύρος Νιάρχος άμα τη ενηλικίωσή του για το αν θα πρέπει να συνεχίσει το δεσμό του με την Πάρις Χίλτον ή να φερθεί σα λογικό παιδί και να ακούσει τους γονείς του, που βράχνιασαν να του φωνάζουν να την χωρίσει. Βλέπεις, ο Σταύρος είχε να επιλέξει ανάμεσα στην περιουσία που κληρονόμησε αυτόματα με την ενηλικίωσή του (ανέρχεται στα 275 εκατομμύρια δολάρια) και που αν φερθεί έξυπνα θα πάρει το υπόλοιπο μερίδιο που του αναλογεί (ανέρχεται στα τρία δισεκατομμύρια δολάρια) και στις άγριες νύχτες με το animal party, που το λένε Πάρις.

Επειδή, είναι πολλά τα λεφτά Άρη, ο νεαρός αποφάσισε να χωρίσει από την καλή του. Εξάλλου, γυναίκες τύπου Χίλτον μπορείς εύκολα να βρεις στο Χόλιγουντ. Και την βρήκε, μπορώ να σου πω, την επόμενη κιόλας μέρα του χωρισμού τους. Πρόκειται για τη νεαρή ηθοποιό, Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία επίσης δεν αφήνει πάρτι για πάρτι ανεκμετάλλευτο, ενώ πριν λίγους μήνες παραδέχτηκε πως πάσχει από νευρική ανορεξία. Η διαφορά βέβαια, ανάμεσα στις δύο φίλες (α, ξέχασα να σου πω ότι ο Νιάρχος το έχει αυτό το χούι, να αφήνει τη μία φίλη και να πιάνει την άλλη) είναι πως η Λόχαν είναι πιο συγκρατημένη από την Χίλτον και κομμάτι πιο σοβαρή. Όχι ότι την παίρνεις να σου ανοίξει σπίτι.

Όσον αφορά την Πάρις, με το που επέστρεψε από τις διακοπές της στην Αυστρία, βρήκε αμέσως τον αντικαταστάτη του Νιάρχου. Πρόκειται για τον νεαρό ποδοσφαιριστή Ματ Λέιναρτ, με τον οποίο έχουν κιόλας ξεκινήσει ένα...μαραθώνιο clubbing.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]