Χώρισαν ξανά Χίλτον - Νιάρχος!

02.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν θυμάμαι ποια φορά είναι αυτή. Η 135η, η 567η, η εκατομμυριοστή; Σημασία έχει πάντως, ότι η Παρίς Χίλτον και ο Σταύρος Νιάρχος χώρισαν!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν θυμάμαι ποια φορά είναι αυτή. Η 135η, η 567η, η εκατομμυριοστή; Σημασία έχει πάντως, ότι η Παρίς Χίλτον και ο Σταύρος Νιάρχος ξανά μανά χώρισαν. Μισό να δω τι κάνει η γάτα μου, που την έβαλα να κλάψει και σου λέω τα καθέκαστα. Το ζευγάρι αποφάσισε ξαφνικά και χωρίς να ξέρει κανείς τους λόγους, να χωρίσει, αν και κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά, πως αυτή τη φορά θα είναι οριστικό. Δεν είναι να τσουρουφλίζονται οι άνθρωποι.

Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος της Χίλτον, ο οποίος αν και δεν είναι του χαρακτήρα του να μιλάει για τα προσωπικά της πελάτισσάς του, δεν αρνήθηκε τον χωρισμό. Πάντως, αυτό ζευγάρι ούτε που το προλαβαίνεις. Μόλις, τον περασμένο μήνα η Παρίς είχε διοργανώσει έναν...μαραθώνιο πάρτι προκειμένου να γιορτάσουν την ενηλικίωση του Σταύρου (έγινε 21 ετών). Ενώ και ο ίδιος σε μία εκδήλωση αγάπης προς την καλή του (και με τη βοήθεια πάντα του άφθονου αλκοόλ) έπεσε στην πισίνα να την σώσει, όπου μόλις είχε πέσει κι ένας πολυέλαιος.

Αλλά αυτό είναι μία λεπτομέρεια. Γλίτωσε την ηλεκτροπληξία, αλλά δε γλίτωσε τον χωρισμό. Αν και παίζει το σενάριο να χώρισε αυτός τη νεαρή κληρονόμο. Ολίγον τι χλωμό, όμως.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]