Χώρισαν Αλιάγας - Κακούτη!

02.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Χριστούγεννα σύναψαν σχέση, Πάσχα τη διέλυσαν. Ο λόγος για τον Νίκο Αλιάγα και την Βάλια Κακούτη, των οποίων ο δεσμός,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χριστούγεννα σύναψαν σχέση, Πάσχα τη διέλυσαν. Ο λόγος για τον Νίκο Αλιάγα και την Βάλια Κακούτη, των οποίων ο δεσμός, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, έλαβε τέλος πριν τους βρει το καλοκαίρι. Σνιφ, σνιφ. Τώρα για το ποιος είναι ο λόγος που το διαλύσανε; Πως το λέει ο Τουρνάς; «Κι ένας σωρός αιτίες, ένας σωρός με λάθη. Δεν μας αφήνουν να χαρούμε την αγάπη».

Η πρώτη εκδοχή θέλει τον Αλιάγα να λέει το «άντε γεια», επειδή η αγαπημένη του, όταν εκείνος βρισκόταν στο Παρίσι, είχε νυχτερινή έξοδο με επιχειρηματία, στη Θεσσαλονίκη. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι η Κακούτη «ξέχασε» να του πει για το νυχτοπερπάτημα αυτό, το οποίο ο ίδιος πληροφορήθηκε μέσω περιοδικών. Η δεύτερη εκδοχή θέλει το ζευγάρι να χωρίζει (α, σε όλες τις εκδοχές, ο Αλιάγας λέει το «χωρίζουμε») μετά από άγριο τσακωμό που είχαν στο Μεσολόγγι, τις μέρες του Πάσχα. Εδώ, το σενάριο έχει ως εξής.

Αν και η Βάλια ήθελε να πάνε διακοπές κάπου αλλού, τελικά έκανε τη χάρη του καλού της να πάνε στους γονείς του. Μόνο που εκεί τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμενε. Ο μεσολογγίτης Γάλλος την άφηνε πολλές ώρες μόνη της στο σπίτι που νοίκιασαν και ο ίδιος πήγαινε σε διάφορες τοπικές εκδηλώσεις. Εντάξει, την έβγαζε έξω την Ελένη από το Κωσταλέξι, συγνώμη την Βάλια Κακούτη, αλλά σε περιορισμένες εμφανίσεις και πάντα βράδυ, διότι φοβόταν μήπως τους απαθανατίσει κάποιος φωτογράφος. Όλο αυτό το σκηνικό έφερε γκρίνια, με αποτέλεσμα το Μεγάλο Σάββατο να χωρίσουν και το μοντέλο να επιστρέψει άρον άρον στην Αθήνα.