Ο Θέμος έρχεται, η Ναταλία φεύγει!

13.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άγνωστο παραμένει ακόμη σε ποιο κανάλι θα καταλήξει ο Θέμος Αναστασιάδης και η παρέα του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άγνωστο παραμένει ακόμη σε ποιο κανάλι θα καταλήξει ο Θέμος Αναστασιάδης και η παρέα του - αν και όλα δείχνουν πως οδεύει προς ΑΝΤ1 μεριά - το σίγουρο πάντως είναι πως θα τον δούμε στην κριτική επιτροπή για την επιλογή του τραγουδιού στην Γιουροβίζιον. Η επιλογή του Θέμου στη συγκεκριμένη θέση προκάλεσε μία άλφα καχυποψία. Δεδομένου κιόλας πως αυτή τη στιγμή είναι...άστεγος.

Βρε μπας και ψήνεται κάποια συνεργασία με την ΕΡΤ; Πριν, όμως, ο αλέκτωρ λαλήσει τρις (άσχετο) και η καχυποψία γίνει φήμες, βγήκαν οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεόρασης να δηλώσουν πως με τον Θέμο θα συνεργαστούν μόνο για την Γιουροβίζιον και τίποτε παραπάνω. Ανακουφίστηκα, γιατί δεν είναι να μου γκρεμίζεται τώρα καινούργιος φούρνος! Κι αν ο Αναστασιάδης πηγαίνει κριτική, η Ναταλία Γερμανού φεύγει.

Με το που ανακοίνωσε η ΕΡΤ το όνομα της στην επιτροπή, η γνωστή στιχουργός βγήκε ευθύς αμέσως στης Τατιάνας να ανακοινώσει πως αποσύρεται, λόγω της φιλίας της με το Νίκο Καρβέλα. Αν δεν θυμάσαι, το Ναταλάκι κατά καιρούς δήλωνε πως η Βίσση θα ένιωθε άνετα μόνο με τραγούδι του Καρβέλα. Και στους πονηρούς καιρούς που διανύουμε δεν είναι να της κολλάνε τη ρετσινιά πως μερίμνησε υπέρ του φίλου της και μέντορα της κουμπάρας της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]