Γερμανού: "Θέλω τις μπάτσες μου"!

10.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Θέλω τις μπάτσες μου, θέλω τις φάπες μου, θέλω το ξύλο μου κάθε πρωί». Καλά, δεν είναι τόσο μαζόχα πια η Ναταλία Γερμανού
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Θέλω τις μπάτσες μου, θέλω τις φάπες μου, θέλω το ξύλο μου κάθε πρωί». Καλά, δεν είναι τόσο μαζόχα πια η Ναταλία Γερμανού, όμως, μια δυο μπάτσες της χρειάζεται από το σύντροφό της, διότι όπως δηλώνει σε συνέντευξή της...το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο! Ότι θα άκουγα τέτοια κουβέντα, από τη Ναταλία, τη λέω την αλήθεια μου, δεν το περίμενα. Αλλά άβυσσός η ψυχή της γυναίκας, ειδικά όταν αποφασίζει να ανοίξει τη καρδιά της, συνδυάζοντάς το με αποκαλυπτική φωτογράφηση. Βγάζεις τα μέσα σου, έξω!

Το Down Town μας «προσκάλεσε» στο...κρεβάτι με τη Ναταλία, η οποία μας «υποδέχτηκε» πιο αποκαλυπτική από ποτέ. Μωρέ τρόμαξα να τη γνωρίσω. «Η πλάτη του Ναταλακίου είναι τούτη» αναρωτήθηκα με το που την είδα και φτου σκόρδα να μην τη ματιάσω. Sorry, ξέφυγα από το θέμα που είναι οι μπάτσες που έχει φάει μια δυο φορές στη ζωή της η στιχουργός. Από ποιον δεν μας είπε, όπως δεν μας αποκάλυψε ποιος είναι ο άνδρας της ζωής της (από αυτούς που έχουν περάσει).

Μίλησε, όμως, για τον Αλέξανδρο Παρθένη, ο οποίος αποτελεί οριστικά παρελθόν, ενώ πλέον δεν έχουν ούτε σχέσεις. Επιλογή του μοντέλου και ουχί της Ναταλίας, να επισημάνω. Επίσης, σχολίασε και το «τεκνατζού» που της λέει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον οποίο δεν έχει πρόβλημα, ούτε την ενοχλεί που τη φωνάζει έτσι, αφού στη ζωή της μία φορά τα έφταιξε με μικρότερο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]