Τι τρέχει με Γιαμπουρά - Καστίγιο;

08.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πριν λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες που ήθελαν την Στέλλα Γιαμπουρά να είναι ερωτευμένη με το Νέρι Καστίγιο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πριν λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες που ήθελαν την Στέλλα Γιαμπουρά να είναι ερωτευμένη με το Νέρι Καστίγιο, ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Τους είχαν δει κάποια ζευγάρια μάτια ε κι όπως καταλαβαίνεις, δεν ήταν δύσκολο να κυκλοφορήσουν τα νέα περί φρέσκου έρωτα. Ωστόσο, το μοντέλο και ηθοποιός είχε διαψεύσει πως έχει δεσμό με τον Καστίγιο, αφού πρώτα αναρωτήθηκε: «Καστίγιο, who Καστίγιο».

Το θέμα είχε μείνει εκεί και ουδείς ασχολήθηκε ξανά καθότι τα παιδιά δεν δα και....πιασάρικο θέμα! Έλα, όμως, που έτυχε να τους δω με τα μπιρμπιλοτά μου μάτια κι ένα τέτοιο νέο δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστο. Η Γιαμπουρά και ο Καστίγιο εθεάθησαν να τρώνε σε εστιατόριο στο Ρέντη με παρέα. Στιγμή δεν πήρα τα μάτια μου από πάνω τους, αφού το θέαμα που προσέφεραν με κρατούσε σε αγωνία.

«Τώρα θα τον φιλήσει, έλα να πέφτει το φιλί, μα γιατί δεν τον φιλάει» με έτρωγε το άγχος όλο το βράδυ και μου έμεινε η μακαρονάδα άθικτη στο πιάτο. Βλέπεις, η Στέλλα ήτο ιδιαίτερα τρυφερή με τον ποδοσφαιριστή κρατώντας τον συνέχεια αγκαλιά και χαϊδεύοντας τον τρυφερά. Κι επειδή είμαι τσακάλι στις διαπροσωπικές σχέσεις, ένα σου λέω...χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει! Τουτέστιν, όλη αυτή η διαχυτικότητα, μόνο φιλική δεν μου έκανε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]