Θυμωμένη η Χαρά με τον Τόλη!

08.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν νομίζεις πως το σήριαλ «Βοσκόπουλος: η Χαρά δεν είναι παιδί μου» έχει λήξει, επειδή είχαμε καιρό να ακούσουμε νέα, απατάσαι οικτρά.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν νομίζεις πως το σήριαλ «Βοσκόπουλος: η Χαρά δεν είναι παιδί μου» έχει λήξει, επειδή είχαμε καιρό να ακούσουμε νέα, απατάσαι οικτρά. Το story καλά κρατεί και μάλιστα έχουμε εξελίξεις. Η μάνα Τζούλια ήρθε στην Ελλάδα από Ελβετία για να συναντηθεί με τους δικηγόρους της και να συζητήσουν τι θα κάνουν. Βλέπεις, μάνα και κόρη ούτε που θέλουν να ακούνε για το τεστ DNA, με τη μικρή να είναι κατηγορηματική: «Δεν πρόκειται να κάνω DNA». Κι όχι μόνο αυτό, αλλά όπως διαρρέει από το περιβάλλον της Παπαδημητρίου η μικρή είναι πολύ θυμωμένη με τον Τόλη κι απογοητευμένη, που δεν την αναγνωρίζει ως παιδί του.

Και ο Βοσκόπουλος, όμως, δεν είναι σε καλύτερη μοίρα. Οι δικηγόροι του δεν τον αφήνουν να μιλήσει προς το παρόν και ο ίδιος νιώθει άσχημα, επειδή δεν μπορεί να υπερασπίσει τον εαυτό του. Όσο για το τεστ DNA επιμένει να γίνει, διότι όπως λέει έχει τους βάσιμους λόγους να επιμένει. Κι επειδή μέσα σε όλη αυτή τη φασαρία που γίνεται, η μπάλα έχει πάρει και την Άντζελα Γκερέκου, ο Τόλης προειδοποιεί: «Μην μαγαρίζεται την Άντζελα». Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, «μαγαρίζω» σημαίνει....μαγαρίζω, δηλαδή βρωμίζω, σπιλώνω!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]