Μαντόνα:"Λούρδη, δεν είμαι gay"!

09.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θυμάσαι το φιλί στο στόμα, που είχε δώσει η Μαντόνα στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς, στα βραβεία του MTV το 2003; Τι, το έχεις ξεχάσει;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θυμάσαι το φιλί στο στόμα, που είχε δώσει η Μαντόνα στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς, στα βραβεία του MTV το 2003; Τι, το έχεις ξεχάσει; Κι εγώ. Όχι, όμως, η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη, η οποία ακόμα και σήμερα είναι πολύ μπερδεμένη με το γεγονός. Η 9χρονη κόρη της δεν μπορεί να καταλάβει αν η μαμά είναι ομοφυλόφιλη ή όχι κι αφού...μάδησε τη μαργαρίτα (είναι gay η μαμά, δεν είναι), ρώτησε την κούκλα της αν έχει κάτι κατά νου κι απάντηση δεν πήρε, πήγε στην Μαντόνα και τη ρώτησε ευθέως.

«Μαμά, ξέρεις ότι όλοι λένε ότι είσαι gay;» είπε η Λούρδη για να απαντήσει έκπληκτη η Μαντόνα «Oh, αλήθεια. Γιατί;». και η μικρή: «Επειδή φίλησες την Μπρίτνεϊ». Η Μαντόνα τότε της εξήγησε πως φίλησε τη νεαρή συνάδελφό της επειδή αυτή είναι η «μαμά της Ποπ» κι εκείνη η «κόρη της Ποπ». Δεν το συζητώ, φοβερή εξήγηση, αλλά η μικρή δεν κατάλαβε και πολλά. Είναι ακόμη μπερδεμένη για το ποιος είναι gay και ποιος όχι. Μάλιστα, έχει ζητήσει από την μαμά της να της πει ποιοι άνδρες είναι gay για να ξέρει και η ίδια. Πως αλλάζουν οι καιροί. Εμείς, στα νιάτα μας δεν είχαμε τέτοιους προβληματισμούς.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]