Ο Πέρι έχασε τα λεφτά στο Χρηματιστήριο!

09.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» και ο Περικλής, νικητής του Fame Story 3, μάλλον δεν είναι και τόσο σοφός!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» και ο Περικλής, νικητής του Fame Story 3, μάλλον δεν είναι και τόσο σοφός! Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι αν και είχε χάσει στο Χρηματιστήριο τα μύρια κέφαλα του πατέρα του, έπαιξε και τα λεφτά που κέρδισε από το Fame! Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, την εποχή που ανθούσε το Χρηματιστήριο έπεισε τον πατέρα του να παίξουν όλο τους το βιος. Δούλευε τότε και σε χρηματιστηριακή, οπότε δεν ήταν δύσκολο να τον πείσει να παίξουν όλες τις οικονομίες.

Έλα, όμως, που η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους και στο μεγάλο «μπαμ» έχασαν 150 ολόκληρα εκατομμύρια δραχμές. Έμφραγμα έπαθε ο πατέρας Στεργιαννούδης και ο Πέρι ακόμη θυμάται εκείνες τις δύσκολες στιγμές. Ωστόσο, το ξεπέρασε, αλλά ο Περικλής ποτέ δεν το ξέχασε. Έτσι, με το που κέρδισε τα λεφτά από το Fame (200 χιλιάδες ευρώ) δεν αγόρασε μία Πόρσε, όπως συνήθιζε να λέει, αλλά τα έβαλε όλα στο Χρηματιστήριο μπας και ρεφάρει.

Τι, έχεις αγωνία αν τα κατάφερε; Μωρέ άμα δε σε πάει η τύχη, μην την πας ούτε κι εσύ. Ο Πέρι έχασε κι αυτά τα λεφτά (όχι όλα, τους έχουν μείνει λέει γύρω στα 40 εκατομμύρια δραχμές σε μετοχές) και τώρα περιμένει να ρίξει τον μέσο της τιμής τους και από τον Ιούνιο, θα σταματήσει οριστικά με αυτό το «σπορ». Μακάρι να τα καταφέρει, γιατί βλέπω να έρχεται και το...δεύτερο έμφραγμα στην οικογένεια!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]