Η Μαρία Μενούνος συμπαρουσιάστρια του Sakis!

08.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την Τζένιφερ Άνιστον περιμέναμε για συμπαρουσιάστρια του Sakis Ρουβά στον τελικό της Γιουροβίζιον, η Μαρία Μενούνος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την Τζένιφερ Άνιστον και την Λιζ Χάρλεϊ περιμέναμε για συμπαρουσιάστρια του Sakis Ρουβά στον τελικό της Γιουροβίζιον, η Μαρία Μενούνος μας προέκυψε, αλλά δεν πρέπει να έχουμε παράπονο κανένα. Η ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος - ηθοποιός συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού διαθέτει εμφάνιση κι εμπειρία στις παρουσιάσεις. Η 28χρονη είναι δημοσιογράφος του NBC και στην Αμερική είναι αρκετά γνωστή. Μάλιστα, έχει πάρει μέρος και σε αρκετές ταινίες, όπως στον Τζέιμς Μποντ και στο «Fantastic Four».

Τα ελληνικά η Μενούνος τα μιλάει φαρσί, παρόλο που έχει να έρθει στην Ελλάδα από όταν ήταν 10 χρονών. Δεν το συζητώ, η ΕΡΤ έκανε διάνα στην επιλογή των παρουσιαστών και με τους Sakis - Μενούνος επί σκηνής, στο ντούκου θα περάσουν οι καλλιτέχνες, που είθισται οι περισσότεροι να βγαίνουν στην Γιουροβίζιον σαν σε πανηγύρι! Οι δύο παρουσιαστές συναντήθηκαν το περασμένο Σάββατο στο Λος Άντζελες για να γνωριστούν και μπορώ να σου πω ότι ο ενθουσιασμός...ξεχείλιζε και από τις δύο πλευρές.

Τα καλά λόγια έπεφταν βροχή από δεξιά κι αριστερά, αλλά η Κάτια Ζυγούλη δεν θα πρέπει να ανησυχεί. Είναι καθαρά επαγγελματικός ο ενθουσιασμός. Η Μενούνος θα έρθει στην Ελλάδα στις 20 Μαρτίου, όπου και θα γίνει η πρώτη συνάντηση των αρχηγών των αποστολών που θα συμμετέχουν στην Γιουροβίζιον, ενώ στις 21 Μαρτίου θα γίνει η κλήρωση για τη σειρά που θα εμφανισθούν οι χώρες στον τελικό της 20ης Μαΐου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]