Κρουζ - Χολμς: "Το πιο μισητό ζευγάρι"!

07.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι κακό κι αυτό; Μη δουν ευτυχισμένο ζευγάρι στο Χόλιγουντ που το ταίριαξε ο Θεός αμέσως να πέσουν πάνω του να το φάνε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι κακό κι αυτό; Μη δουν ευτυχισμένο ζευγάρι στο Χόλιγουντ που το ταίριαξε ο Θεός αμέσως να πέσουν πάνω του να το φάνε. Ξέρεις, τι δράμα ζει το ζεύγος Τομ Κρουζ - Κέιτι Χόλμς που μισός άνθρωπος σε ολάκερη την οικουμένη δεν έχει βρεθεί να πει ένα καλό λόγο; Να το φτύσει να μη το βασκάνει κακό μάτι; Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν κάποιους «ευφάνταστους» να τους δίνουν το βραβείο «Χρυσό Βατόμουρο» στην κατηγορία «Το πιο μισητό ζευγάρι της χρονιάς»!

Η Νικόλ Κίντμαν και ο πρώην αρραβωνιάρης της Χόλμς να ήταν στην κριτική επιτροπή, θα τα λυπόντουσαν τα πιτσουνάκια να τους κάνουν τέτοια νίλα πάνω στην περίοδο του μελιού που διανύουν. Άσε, που είναι έγκυος η Κέιτι κι όσο να κάνει, δε λέει να τη συγχύζουν. Μάλιστα, ο παρουσιαστής της τελετής όταν ήρθε η σειρά για τη βράβευση είπε πως το «Χρυσό Βατόμουρο πηγαίνει στο ζευγάρι που όλοι μας σιχαινόμαστε κι έχουμε βαρεθεί».

Πόσο τυχεροί είμαστε, που ζούμε χιλιόμετρα μακριά τους και δεν τους βλέπουμε κάθε μέρα πρώτη μούρη στα περιοδικά. Πάντως, η «ερμηνεία» που χάρισε στο ζευγάρι το «αγαλματίδιο» ήταν το χοροπηδητό του Τομ πάνω στον καναπέ της Όπρα Γουίνφρεϊ, όπου φώναζε με λύσσα: «Είμαι ερωτευμένος. Είμαι ερωτευμένος»! Τώρα, τι φταίει η Κέιτι και βραβεύτηκε κι αυτή; Έχουμε πει....μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]