Τα βρόντηξε κι έφυγε η Μαστροκώστα!

07.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Τα βρόντηξα τα πράγματα κι έφυγα απ’ το μαγαζί. Με είχαν απλήρωτη την πρώτη τζαμπατζή». Παρελθόν αποτελεί από το σχήμα του Maxim, η Γωγώ Μαστροκώστα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Τα βρόντηξα τα πράγματα κι έφυγα απ’ το μαγαζί. Με είχαν απλήρωτη την πρώτη τζαμπατζή». Παρελθόν αποτελεί από το σχήμα του Maxim, η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία το βράδυ του Σαββάτου μάζεψε τα πράγματά της κι έφυγε από το μαγαζί. Μία κίνηση που δεν ξάφνιασε κανέναν, ούτε τον Τάκη Ζαχαράτο, ούτε τον επιχειρηματία, μα ούτε και τον κόσμο, αφού η αποχώρησή της ήταν σίγουρο στανταράκι.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι περιμέναμε να φύγει λόγω...Ζαχαράτου, αφού οι φήμες οργίαζαν πως οι δυο τους δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις. Όμως, από αλλού το περιμέναμε κι από αλλού ήρθε, αφού όπως λέγεται κι ακούγεται η Μαστροκώστα αποχώρησε επειδή είχε προβλήματα με την ιδιοκτησία. Άλλα είχαν συμφωνήσει κι άλλα έγιναν. Περισσότερα λεφτά είχαν συμφωνήσει να παίρνει, λιγότερα της έδιναν. Κι άμα της έδιναν, αφού λέγεται πως της χρωστάνε τέσσερα νυχτοκάματα.

Έτσι, η Γωγώ δεν άντεξε άλλο και το βράδυ του Σαββάτου, με τη βοήθεια της κολλητής της, Ορθούλας Παπαδάκου, μάζεψε τα πράγματα κι έκλεισε πίσω της την πόρτα του μαγαζιού. Από την αποχώρησή της, αυτοί που το πήραν κατάκαρδα είναι οι άνδρες θαμώνες, διότι πια δεν θα μπορούν να απολαμβάνουν την Μαστροκώστα στο νούμερο με την εφαρμοστή μαύρη ολόσωμη φόρμα. Άσε, που στο Maxim η Γωγώ μας χάρισε κάποια εκπληκτικά παπαράτσι «ατυχήματα» που ακόμη τα θυμούνται τα αρσενικά και...κλαίνε από συγκίνηση!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]