Ξανά ερωτευμένη η Άννα Βίσση!

07.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ξανά ερωτευμένη είναι εδώ και λίγο καιρό η Άννα Βίσση και ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά καλύπτει τα στάνταρ της καλλιτέχνιδας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ξανά ερωτευμένη είναι εδώ και λίγο καιρό η Άννα Βίσση και ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά καλύπτει τα στάνταρ της καλλιτέχνιδας. Ψηλός, ωραίος, γυμνασμένο κορμί, ετών...30! Όχι, μοντέλο δεν είναι, αλλά έχει το κάτι παραπάνω από τους προηγούμενους έρωτες της αοιδούς. Είναι γόνος ευκατάστατης οικογένειας, ενώ ο ίδιος ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά. Ο Χρήστος Ψωμόπουλος, περί οίου ο λόγος, είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους καθότι αποτελεί έναν περιζήτητο γαμπρό.

Άσε, που στο παρελθόν είχε συνάψει δεσμούς που απασχόλησαν τα φώτα της δημοσιότητας, όπως η σχέση του με τη Μαρίνα Βερνίκου, αλλά και με την Αλεξάνδρα Μερκούρη (αδελφή της Δωροθέας) με την οποία αν και δεν παντρεύτηκαν, απέκτησαν μία κόρη την Ηλέκτρα. Η σχέση της Βίσση με τον Ψωμόπουλο δεν μετράει πολύ καιρό γι αυτό και το ζευγάρι δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη δημόσια εμφάνιση. Ωστόσο, τα παπαράτσι κατάφεραν να τους απαθανατίσουν σε τρυφερές στιγμές όπου αντάλλαζαν φιλιά στη μέση του δρόμου.

Ήταν μετά το τέλος της εκπομπής για την Γιουροβίζιον, όπου η Βίσση, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Ψωμόπουλος πήγαν να φάνε σε γνωστό εστιατόριο. Εκεί τους συνέλαβε ο φακός, με το ζευγάρι (που μάλλον πήρε χαμπάρι) να μην ενοχλείται ιδιαίτερα και να συνεχίζει τις αγκαλιές και τα φιλιά.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]