Παραιτήθηκε ο Περρής από τον Alpha!

03.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την παραίτησή του υπέβαλλε, όπως άλλωστε αναμενόταν, την Πέμπτη ο Βαγγέλης Περρής και πλέον αποτελεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την παραίτησή του υπέβαλλε, όπως άλλωστε αναμενόταν, την Πέμπτη ο Βαγγέλης Περρής και πλέον αποτελεί και τυπικά παρελθόν για τον Alpha. Το «έτερον ήμισυ» του Θέμου Αναστασιάδη, από την πρώτη κιόλας στιγμή της ξαφνικής απόλυσης του Θέμου, έδειξε τις προθέσεις του για το ποιο θα είναι το επαγγελματικό του μέλλον. Άλλωστε, ο Περρής είχε απορρίψει την πρόταση που του έγινε από τον Νίκο Χατζηνικολάου τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, να συνεχίσει αυτός την εκπομπή «Όλα 6» με τους υπόλοιπους συντελεστές.

Έτσι, η βραδινή ζώνη του καναλιού «ορφανεύει» και τυπικά, αλλά όχι για πολύ, αφού στη θέση του Θέμου έρχεται ο Σπύρος Καρατζαφέρης με δική του εκπομπή. Άραγε και με τη Ράνια ή σόλο; «Ορφανή», όμως μένει και η θέση του Περρή στο Dream Show. Πάντως, η εταιρεία παραγωγής του reality δεν προτίθεται να τον αντικαταστήσει κι έτσι η κριτική επιτροπή θα γίνει τετραμελής, με τους Κωσταντή Σπυρόπουλο, Ναταλία Γερμανού, Ηλία Ψινάκη και Γιάννη Σπανό να παραμένουν κανονικά στη θέση τους. Αν και το «κανονικά», όπως έχουν εξελιχθεί φέτος τα πράγματα στην τηλεόραση, είναι σχετικό!