Έγκυος η Τζένιφερ Λοπέζ!

08.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα νέο γύρο φημών έχουμε τις τελευταίες μέρες περί εγκυμοσύνης της Τζένιφερ Λοπέζ. Ο πελαργός, όπως όλα δείχνουν...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα νέο γύρο φημών έχουμε τις τελευταίες μέρες περί εγκυμοσύνης της Τζένιφερ Λοπέζ. Ο πελαργός, όπως όλα δείχνουν, μέσα στα πολλά τρεχάματα που έχει, βρήκε λίγο χρόνο κι επισκέφθηκε την διάσημη καλλιτέχνιδα. Η ίδια, μέσω της εκπροσώπου της, διαψεύδει τις φήμες, όμως, τα γεγονότα διαψεύδουν την ίδια. Πριν λίγες μέρες, η Τζένιφερ αγόρασε παιδικά ρούχα, συγκεκριμένα για κοριτσάκι, σε γνωστό πολυκατάστημα.

Αυτό από μόνο του δε σημαίνει κάτι. Θα μπορούσε ας πούμε να αγοράζει για κάποια ανιψιά της ή κόρη φίλη της. Ωστόσο, το γεγονός ότι η Λοπέζ έκλεισε πριβέ το εν λόγω κατάστημα για μία ολόκληρη ώρα προκειμένου να κάνει τα ψώνια, κινεί τις υποψίες και του πιο απονήρευτου ανθρώπου. Η διάσημη σταρ αγόρασε ρούχα και όλη την προίκα του μωρού, ξοδεύοντας πολλές χιλιάδες δολάρια, ενώ μαζί της ήταν δύο στενές συνεργάτιδές της. Άσε, που μία εβδομάδα πριν, παπαράτσι συνέλαβαν τον Μαρκ Άντονι, σύζυγος Λοπέζ, να βγαίνει από κατάστημα παιδικών κρατώντας μία τσάντα για πάνες.

Να προορίζονται τώρα όλα αυτά τα προικιά για ξένο παιδί; Τι να πω. Τυχερό που έχει τέτοιους θείους. Πάντως, το ζευγάρι έχει κατά καιρούς εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσει ένα παιδί, ενώ - όπως λένε οι κακές γλώσσες του Χόλιγουντ - η Τζένιφερ μετά τη γέννηση της κόρης του Μπεν Αφλεκ (πρώην αρραβωνιαστικός της) και της Τζένιφερ Γκάρνερ, το είχε βάλει αμέτι μου χαμέτι να αποκτήσει κι αυτή ένα παιδί. Κι όπως φαίνεται, μάλλον τα κατάφερε!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]