Τζολί: "Δεν παντρευόμαστε, δεν παντρευόμαστε"!

07.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι, όμως νοικοκυρεύομαι». Το άσμα αυτό σε μία ελαφρά παραλλαγή άδει τον τελευταίο καιρό η Αντζελίνα Τζολί.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι, όμως νοικοκυρεύομαι». Το άσμα αυτό σε μία ελαφρά παραλλαγή άδει τον τελευταίο καιρό η Αντζελίνα Τζολί. Με το που επιβεβαίωσαν τις φήμες περί εγκυμοσύνης της, ξεκίνησε ένας δεύτερος κύκλος φημών, που αυτή τη φορά έχουν να κάνουν με τον γάμο. Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις,, μετά από μία εγκυμοσύνη ακολουθεί ένας γάμος, οπότε τι ποιο φυσιολογικό, από το να αναρωτιέται ο κόσμος, πότε Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ θα παντρευτούν.

Την αγωνία του κόσμου δε φαίνεται να συμμερίζεται η δις διαζευγμένη Αντζελίνα, η οποία για τον λόγο αυτό (που κάηκε δηλαδή η γούνα της δύο φορές στο παρελθόν) δεν θέλει να το επαναλάβει και μία τρίτη. Άσε, που και ο Μπραντ είναι άρτι αφιχθείς από ένα διαζύγιο, οπότε ούτε τον έναν ούτε τον άλλον τους απασχολεί αν θα παντρευτούν. Μπορεί στο μέλλον να το κάνουν. Δεν είναι δα και τόσο αρνητικοί.

Ωστόσο, τα παπαράτσι δεν μασάνε από τέτοιες δηλώσεις και συνεχίζουν να είναι...ετοιμοπόλεμα. Εξάλλου, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι το ζευγάρι «ρίχνει στάχτη στα μάτια», ώστε να παραπλανήσει τα παπαράτσι και να παντρευτούν με την ησυχία τους. Μάλιστα, κάθε λίγο και λιγάκι «σκάει» και μία πληροφορία πως το ζευγάρι παντρεύεται είτε στην Χαβάη, είτε στο Μαλιμπού, είτε στην Αγγλία. Τελευταίες πληροφορίες, θέλουν την Αντζελίνα και τον Μπραντ να παντρεύονται στο τέλος του μήνα σε κλειστό κύκλο, έξω από το Δουβλίνο. Πάντως, η κουμπαριά με τον Γκάι Ρίτσι και την Μαντόνα παίζει σε όλα τα σενάρια.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]