Η Παππά ερωτευμένη με 23χρονο μοντέλο!

20.10.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε μεγάλο δίλημμα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να σου πω για το τι κάνει τα βράδια η Χριστίνα (Παππά) ή να προσπαθήσω να κάνω την κοινωνία καλύτερη;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε μεγάλο δίλημμα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να σου πω για το τι κάνει τα βράδια η Χριστίνα (Παππά) ή να προσπαθήσω να κάνω την κοινωνία καλύτερη; Το δίλημμα μεγάλο, αλλά τελικά θα πάρω την κουρτίνα α. Την κοινωνία θα την κάνω καλύτερη άλλη μέρα κι ας θυμώνει η Χριστίνα που ασχολούμαστε με τα προσωπικά της και όχι με άλλα σοβαρά κοινωνικά θέματα. Τώρα θα ασχοληθώ με το νέο δεσμό της ηθοποιού, ένα 23χρονο μοντέλο ονόματι Νίκος Αναδιώτης.

Ξέρω, ξέρω, η απορία σου είναι αν τελικά χώρισε και πότε με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα. Δυστυχώς δεν θα στη λύσω, διότι σε αυτό το θέμα η Χριστίνα είναι λίγο αινιγματική. «Τον Κλαούντιο τον λατρεύω ήταν, είναι και θα είναι ο άνδρας μου» εξομολογείται στο «Gala» της κολλητής της, Μαρίας Σταματέρη, από το νέο σπίτι που αγόρασε με τον Κολντεμπέλα στο Μιλάνο. Κι αυτός από δίπλα να συμπληρώνει πως «είμαι ακόμη ερωτευμένος με την γυναίκα μου». Με αυτούς τους διάσημους ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. Ίσως, Παππά - Κολντεμπέλα να εξελίσσονται σε νέοι...Βίσση - Καρβέλας. Εξάλλου, στην ιστορία κολλάει και ο Φραγκολιάς - Αναδιώτης.

Με το εν λόγω 23χρονο μοντέλο η ηθοποιός είναι μαζί εδώ κι έξι μήνες, λίγο μετά δηλαδή από την επισημοποίηση του χωρισμού της από τον Κολντεμπέλα. Επίσημα, βέβαια η Χριστίνα δεν παραδέχτηκε πως έχει δεσμό με τον νεαρό, φωτογραφήθηκε όμως μαζί του σε προσωπικές στιγμές για το Down Town. Από τις φωτογραφίες καταλαβαίνεις πως....χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει. Οι δυο τους, αν και τους χωρίζουν τουλάχιστον 13 χρόνια - αυτή είναι 36 (άσε κάτω το κομπιουτεράκι, δεν θέλω αμφιβολίες για την ηλικία της) κι αυτός 23 - ταιριάζουν αρκετά και δείχνουν τα μάλα ερωτευμένοι. Περνούν μαζί πολλές ώρες, ενώ τελευταία έχουν πυκνώσει και τις δημόσιες εμφανίσεις τους. Σε μία από αυτές, μαζί τους ήταν και ο γιος της Παππά, Δημήτρης ο οποίος έχει καλές σχέσεις με τον σύντροφο της μητέρας του. Συνομήλικοι γαρ.

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε τον χειμώνα, αμέσως μετά το χωρισμό της Παππά. Εκείνη, επειδή περνούσε μία περίεργη φάση, δεν έδωσε σημασία στο νεαρό. Αυτός, όμως, τη στάμπαρε και τις επόμενες μέρες άρχισε το στενό μαρκάρισμα. Ε, από το πολύ πες, πες, αυτή πείστηκε και το Πάσχα πήγαν μαζί στη Μύκονο. Από κει και πέρα, τα πράγματα πήραν το δρόμο τους και ήδη μετράνε έξι μήνες δεσμού.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]