Ο Ρουβάς παρουσιαστής στη Γιουροβίζιον!

18.10.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, ο Sakis έχει εξελιχθεί σε παιδί για όλες τις δουλειές, πάει παντού και συμφέρει. Κάνεις δηλαδή μία φιλανθρωπική συναυλία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, ο Sakis έχει εξελιχθεί σε παιδί για όλες τις δουλειές, πάει παντού και συμφέρει. Κάνεις δηλαδή μία φιλανθρωπική συναυλία και θέλεις έναν ποπ σταρ αοιδό; Παίρνεις τον Ρουβά που είναι εγγύηση. Θέλεις, έναν ηθοποιό με σπουδές στο Χόλιγουντ για guest; Παίρνεις τον Ρουβά που είναι εγγύηση. Θέλεις μοντέλο για να προωθήσει το προϊόν σου; Παίρνεις τον Ρουβά που είναι εγγύηση. Θέλεις οπαδό σταρ για την Εθνική της χώρας σου; Παίρνεις τον Ρουβά που είναι εγγύηση. Θέλεις ένα ζευγάρι βαμβακερά σεντόνια για το παιδί σου; Παίρνεις του Ρουβά που είναι εγγύηση. Θέλεις μία κούκλα για την κόρη σου; Παίρνεις την κούκλα Ρουβά που είναι εγγύηση. Θέλεις παρουσιαστή για την Γιουροβίζιον; Παίρνεις τον Ρουβά που είναι εγγύηση. Τι άλλο να βρω να σου πω, ο Sakis είναι εγγύηση σε όλα!

Το ίδιο με μένα σκέφτηκαν και οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ, οι οποίοι κάλεσαν στο Ραδιομέγαρο την Δευτέρα τον γνωστό καλλιτέχνη. Στη συνάντηση που είχαν, του έγινε η πρόταση να παρουσιάσει τη μεγάλη βραδιά της Γιουροβίζιον. Αυτός δέχθηκε μετά χαράς, αφού πρώτα έθεσε κάποιους μικρούς τυπικούς όρους. Ας πούμε, ο ρόλος του το βράδυ εκείνο θα είναι καθαρά αυτός του παρουσιαστή και όχι και του εκπροσώπου τραγουδιστή. Εντάξει, το να πει κι ένα τραγουδάκι στην αρχή του τελικού, δεν αποκλείεται καθώς θα γίνει στα πλαίσια του λαμπερού show που σχεδιάζει να κάνει η ΕΡΤ. Οι δυο πλευρές, αν κι έχουν συμφωνήσει αρχικά, θα επισημοποιήσουν τη συνεργασία στις αρχές Νοεμβρίου.

Μέχρι τότε, οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεόρασης αναζητούν την παρτενέρ του Ρουβά. Οι φήμες επιμένουν και θέλουν, να έχει γίνει επίσημη πρόταση στην Τζένιφερ Άνιστον, η οποία μάλιστα την έχει δει με καλό μάτι. Απάντηση, πάντως, θα δώσει στο τέλος του μήνα μέσω του μάνατζερ της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]