Η απρόσμενη συνάντηση Αντζελας, Νοράι, Δήμητρας!

14.09.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, ο κόσμος είναι μικρός. Βγαίνεις έξω για καφέ και δεν ξέρεις ποιον θα συναντήσεις. Ή μάλλον μπορείς να δεις μπροστά σου φάντη μπαστούνι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, ο κόσμος είναι μικρός. Βγαίνεις έξω για καφέ και δεν ξέρεις ποιον θα συναντήσεις. Ή μάλλον μπορείς να δεις μπροστά σου φάντη μπαστούνι, αυτόν που δεν θέλεις να δεις. Αυτό συνέβη και στο καινούργιο ζευγάρι Δήμητρα Λιάνη - Νοράι Σαπουντζιάν, οι οποίοι πριν λίγες μέρες βρέθηκαν στο ίδιο κέντρο με την Άντζελα Δημητρίου. Εγώ, όταν άκουσα την είδηση πως η Άντζελα καθόταν στο διπλανό τραπέζι από το ζεύγος, ανταριάστηκα. Μου κόπηκαν τα πόδια. Χαμός υπέθεσα πως έγινε κι έπεσε μέγα μαλλιοτράβηγμα. Αλλά αυτά γι άλλες και όχι για μία original «Λαίδη».

Η Δημητρίου στάθηκε στο ύψος του τίτλου της και ολόκληρο το βράδυ επέδειξε πλήρη αδιαφορία για τη διπλανή παρέα, ο άνδρας της οποίας είχε χάσει τον έλεγχο από την απρόσμενη συνάντηση. Ας πάρω, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η Δημητρίου και νυν κυρία Τρούπη βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη κι ένα από τα βράδια παραμονής πήρε τον σύζυγό της, Γιώργο Τρούπη για μία μπαρότσαρκα. Πήγαν στην αρχή για ένα ποτό στου...Τσικουλάτα Ξανθιώτη και αποφάσισαν να τελειώσουν την νύχτα τους με μία επίσκεψη στη Ζήνα. Λόγω του περασμένου της ώρας, δεν υπήρχε τραπέζι στο μαγαζί παρά μόνο ένα: αυτό δίπλα στην παρέα της Δήμητρα Λιάνη και του Νοράι. Η Άντζελα, σωστή κιουρία καθώς είναι, δέχτηκε το τραπέζι και μετά του συζύγου της κάθισαν ήσυχα και ωραία.

Κάπου εδώ αρχίζει το γλέντι, όπου η Δημητρίου, αντίθετα από τις προβλέψεις, δεν προκάλεσε καθόλου τους διπλανούς, ενώ ο Νοράι, φανερά αμήχανος, το έριξε...στην εκδήλωση αισθημάτων προς τη νέα του αγαπημένη. Να οι αγκαλιές, να τα φιλιά, να τα χάδια και τα σαλιαρίσματα, που μια, δυο, τρεις, μάλλον εκνεύρισαν τη Μιμή, η οποία σε κάθε κίνηση του Νοράι να την αγκαλιάσει, αποτραβιόταν διακριτικά. Η, δε, Άντζελα βράχος, ούτε που γύρισε να κοιτάξει. Τώρα, αν στο ξενοδοχείο άρχισε το χοροπηδητό πάνω στο κρεβάτι, ουδείς γνωρίζει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]