Επεισοδιακός χωρισμός για Μπάστα!

15.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έχω να αναγνωρίσω στην Σάσα Μπάστα πως αν χωρίζει το κάνει με τον καλύτερο τρόπο... επεισοδιακά, με φωνές, άγριους τσακωμούς και την ίδια να αποχωρεί με μια βαλίτσα στο χέρι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχω να αναγνωρίσω στην Σάσα Μπάστα πως αν χωρίζει το κάνει με τον καλύτερο τρόπο... επεισοδιακά, με φωνές, άγριους τσακωμούς και την ίδια να αποχωρεί με μια βαλίτσα στο χέρι. Γάμους και κουφέτα περιμέναμε το καλοκαίρι από την Σάσα και τον αγαπημένο της, Θοδωρή Λανταβό, για έναν επεισοδιακό χωρισμό μαθαίνουμε, που σύμφωνα με το νεαρό επιχειρηματία είναι οριστικός.

Πιο οριστικός δεν γίνεται. Τώρα για ποιο λόγο διέλυσαν τη σοβαρή τους (σνιφ, σνιφ) σχέση, ουδείς γνωρίζει. Το μόνο που λέει ο Λαναταβός είναι το εξής: «Ήμουν τόσο ερωτευμένος, που δεν έβλεπα μπροστά μου και δεν άκουγα τους δικούς μου που μου έλεγαν γι’ αυτή την κοπέλα». Ουπς. Και τι έλεγαν δηλαδή για την Σασούλα; Πες μου τώρα ότι δεν ξέρει να μαγειρεύει. Αλλά μπα δε νομίζω. Την προηγούμενη φορά που είχε χωρίσει (με άλλη σχέση) φεύγοντας από το σπίτι είχε πάρει μια βαλίτσα κι ένα ταψί παστίτσιο, που μόλις είχε βγάλει από το φούρνο. Σιγά μην το άφηνε στον άλλον, που την πέταξε έξω. Τόσο κόπο είχε κάνει.

Άρα, να μην είναι καλή μαγείρισσα μάλλον δεν παίζει. Τι να ναι, τι να ναι. Με έχει φάει η μαύρη περιέργεια. Τι έλεγαν στον Λανταβό για την Μπάστα; Θα σκάσω. Τέλος πάντων, το ζευγάρι χώρισε την Τετάρτη, όταν επέστρεψαν αργά στο σπίτι του επιχειρηματία. Εκεί, έριξαν τρελό καβγά, με τον Λανταβό να δείχνει την πόρτα της εξόδου. Πάει η σχέση, πάει ο γάμος, πάει και το νυφικό Βασίλειος Κωστέτσος με τα πούπουλα που μάς έλεγε ότι θα της φτιάξει ο σχεδιαστής. Κρίμααααα. Εγώ, αυτόν τον γάμο περίμενα αμάν και πως.