Η τηλεόραση...ζει ένα δράμα!

21.03.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Χειρότερο μαρτύριο από το να είσαι μόνος άρρωστος στο σπίτι και η μόνη επιλογή και παρέα σου να είναι η τηλεόραση δεν υπάρχει. Μου συνέβη και το καταθέτω.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χειρότερο μαρτύριο από το να είσαι μόνος άρρωστος στο σπίτι και η μόνη επιλογή και παρέα σου να είναι η τηλεόραση δεν υπάρχει. Μου συνέβη και το καταθέτω. Άνοιξα το πρωί, λοιπόν, την tv μου κι έβαλα «Πρωινό Καφέ». Δευτέρα γαρ, η εκπομπή ήτο εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένη στο Fame Story, με κάποιες διακοπές για αστρολογία, μαγειρική, διατροφή και Τάρια Μπούρα. Για τους fame-οπληκτους η μέρα αυτή είναι η καλύτερη, ενώ όσοι δεν είδαν το live το προηγούμενο βράδυ, τότε μπορούν να το ξαναδούν σε αποσπάσματα. Τίποτε το καινούργιο, οπότε είπα να το βάλω στα υπόλοιπα πρωινάδικα. Τι το ήθελα άρρωστη γυναίκα;

Στον Alpha ήσαν μαζεμένες δέκα μικρές Δρούτσες και προσπαθούσαν να λύσουν τα προβλήματα των τηλεθεατών. «Είμαι έγκυος από παντρεμένο κι αυτός με κοροϊδεύει». «Τα έχω με τον κουμπάρο μου, αλλά θέλω και τον άνδρα μου». «Είμαι 25 χρόνια παντρεμένη και ανακάλυψα ότι ο άνδρας μου τα έχει 10 χρόνια με τον κουμπάρο μας». Ωραίες ιστορίες για την Μιρέλα Παπαοικονόμου και την Αννα Ανδριανού, σκέφτηκα, αλλά βλέποντας το ύφος των δέκα μικρών Δρούτσων προβληματίστηκα. Οι τρεις ξανθιές Δρούτσες ήσαν έτοιμες να βάλουν τα κλάματα, η καραφλή Δρούτσα είχε αγχωθεί τα μάλα, ενώ η Δρούτσα - Σακελάριου, η Δρούτσα - Παγιατάκη, η Δρούτσα - Μανιάτης και η Δρούτσα - Παπανώτας είχαν περιέλθει σε σοβαρό προβληματισμό για το τι συμβαίνει γύρω μας. Επειδή, όμως, ήμουν άρρωστη γυναίκα άλλαξα κανάλι κι έβαλα Ρούλα για να βρω την υγεία μου. Μπορεί να είχε τους αρραβώνες της Άντζελας Δημητρίου και να γέλαγα λίγο.

Αρραβώνες δεν είχε, αλλά είχε γάμους και μάλιστα της παρουσιάστριας με τον Νάσο Γαλακτερό, η οποία είχε φέρει στο πλατό το νυφικό της, φωτογραφίες από την τελετή καθώς και δώρα που είχε πάρει τις ένδοξες μέρες της καριέρας της. Το «περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις» ταιριάζει στην περίπτωση, ενώ κι εδώ δε γλίτωσα τη μελαγχολία, αφού μετά είχε θέμα «Είμαι έγκυος από τον πατριό μου». Η ιστορία μου θύμιζε «Στεφανία» ή «Ίλιγγο» με τη Λάσκαρη, αλλά να δεις που συμβαίνει και στην πραγματικότητα(!)

Και πάμε στα μεσημεριανά, που επίσης «ζουν το δικό τους δράμα». Η Λαμπίρη για δεύτερη εβδομάδα ασχολήθηκε με τις τρανσέξουαλ και το δράμα που ζουν καθώς δεν τις θέλουν οι πεθερές τους για νύφες. Άκου, εκεί πράγματα. Επειδή, κάποτε υπήρξαν αγοράκια; Αφού τώρα είναι γυναίκες και θέλουν να τους κάνουν εγγονάκια. Θέε μου. Το γύρισα στον Χιο, να γελάσω λίγο με την πάρτη του. Αυτός είχε μία παραψυχολόγο, η οποία με 500 ευρώ χωρίζει ζευγάρια ή παντρεύει, ανάλογα τι θέλεις; Ενδιαφέρον θέμα. Δηλαδή, αν δώσω στην μαντάμ χίλια ευρόπουλα θα με παντρέψει με τον Κλούνεϊ; (Μεγαλώνω την ταρίφα επειδή είναι περίπτωση από το εξωτερικό). Και το γύρισα στην Τατιάνα, όπου επίσης η εκπομπή ήτο αφιερωμένη εξ’ ολοκλήρου στο Fame Story. Τουλάχιστον, εκεί έμαθα πως η κοπέλα με τις σαπουνάδες, που έβγαλε φόρα παρτίδα το στήθος και είδαμε μέχρι το...θήλαστρό της ήταν η ίδια που πριν λίγες εβδομάδες, χόρευε με τον Αγαμέμνονα στα τραγούδια του Λάκη Παπαδόπουλου. Τότε με το «ατίθασο» μπουστάκι της είχαμε γλιτώσει τα αποκαλυπτήρια του στήθους, αλλά σιγά μην πήγαινε ανεκμετάλλευτο τέτοιο προσόν και ταλέντο από τον Στέφανο Σαρτίνι!
Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]