Ο νικητής του Survivor!

23.12.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά από πολλούς τσακωμούς, κόντρες και συνεχείς διακοπές στα γυρίσματα, αναδείχθηκε ο μεγάλος(;) νικητής του Survivor
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά από πολλούς τσακωμούς, κόντρες και συνεχείς διακοπές στα γυρίσματα, αναδείχθηκε ο μεγάλος(;) νικητής του Survivor κι έτσι ο...εφιάλτης για την παραγωγή των τελευταίων ημερών, έλαβε τέλος. Τα 200 χιλιάδες ευρώ, λοιπόν, τα πήρε ο Κων/νος, όμως, μεγάλο νικητή δεν το λες, αφού τον ψήφισαν μόνο τρεις συμπαίκτες του και από αυτούς, οι δύο ήσαν της κλίκας (Συνετός, Πάολα) και ο άλλος ήταν ο Μανόλης. Οι υπόλοιποι, Κατερίνα, Κων/να, Γιώργος, Μελίνα και Νίκος μπροστά στο...μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα (Κων/νος, Αννα) επέλεξαν...να φύγουν από το σημείο.

Αρνήθηκαν κατηγορηματικά να ψηφίσουν ένα εκ των δύο φιναλίστ, δίνοντας λευκή ψήφο. Έτσι, τα λεφτά πήγαν στον «Κουφοντίνα», ο οποίος ήτο η ψυχή της κλίκας των Βορείων και μπροστά του η Αννα δεν είχε καμία τύχη. Το γεγονός ότι δεν κέρδισε το έπαθλο μάλλον δεν την ένοιαξε ιδιαίτερα, αφού έπρεπε να δείξουν στην αντίπαλη ομάδα ότι και αυτούς τους διακατέχει...ομοψυχία!

Ωστόσο, στους ημιτελικούς και στον τελικό δεν ξύπνησαν οι μνήμες μόνο των φετινών παικτών, αλλά και των περσινών. Στον Μίλωνα βρέθηκαν ο Ηλίας Βαλάσης και ο Νίκος Λαμπρινάκης και στο flash back του περσινού Survivor άναψαν τα αίματα. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Νίκος, άρχισε πάλι τα δικά του κατηγορώντας τον Βάλαση πως δε δέχτηκε να τον ψηφίσει και να του δώσει τα μισά χρήματα. Ο Ηλίας από την πλευρά του, του απάντησε πως αν ήθελε πραγματικά να τον βοηθήσει ας πούλαγε ένα από τα 19 σπίτια που έχει και να του έδινε τα χρήματα. Αφού δεν χτύπησε το Νίκο εγκεφαλικό και μόνο στην ιδέα αυτή, καλά είναι.