Μόλις χώρισαν Αδαμοπούλου - Παπαζήσης...

29.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οργίαζαν τον τελευταίο καιρό οι φήμες που ήθελαν την Βανέσα Αδαμοπούλου και τον Ιωάννη Παπαζήση να έχουν χωρίσει μετά από τρία χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι για πολύ καιρό έκανε σόλο εμφανίσεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οργίαζαν τον τελευταίο καιρό οι φήμες που ήθελαν την Βανέσα Αδαμοπούλου και τον Ιωάννη Παπαζήση να έχουν χωρίσει μετά από τρία χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι για πολύ καιρό έκανε σόλο εμφανίσεις και όπως καταλαβαίνεις δεν ήθελε και πολύ για να δημιουργηθούν υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά με εκείνους.

Και πάνω στον χαμό των φημών, ο Παπαζήσης παραδέχεται εμμέσως πλην σαφώς ότι έχουν χωρίσει. Η αοιδός, όμως, τηρούσε σιγή ιχθύος, ενώ οι συνεργάτες της έλεγαν ότι ναι μεν έχουν προβλήματα, αλλά τίποτε δεν είναι οριστικό. Κι εκεί είχαμε αφήσει την ιστορία «Αδαμοπούλου - Παπαζήσης». Μέχρι που η αοιδός δίνει συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Μόλις χώρισα»... Αυτός είναι ο τίτλος της συνέντευξης. Στην πραγματικότητα, αν καθίσεις να τη διαβάσεις, βλέπεις μία Αδαμοπούλου να είναι... «δεν ξέρω/δεν απαντώ». Δεν ήθελε ούτε να διαψεύσει μα ούτε και να επιβεβαιώσει τον χωρισμό, διότι δεν θέλει να αναφερθεί ξανά στην προσωπική της ζωή. Εξάλλου, η σχέση της με τον Παπαζήση όταν ήταν στα ντούνια της, είχε πάρει μεγάλη διάσταση (μεταξύ μας, αλλά έβαλαν και οι ίδιοι το χεράκι τους) και τώρα η αοιδός επιθυμεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Εξάλλου, δεν είναι Βίσση για να ανακοινώσει δημοσίως τον χωρισμό της. Είναι ακόμη στην αρχή και δεν θέλει να ασχολούνται με τα προσωπικά και όχι με τα επαγγελματικά της. Μωρέ, να ασχοληθούν με τα επαγγελματικά, δε λέω... Αλλά όταν αυτά δεν ανθούν τόσο όσο τα προσωπικά και περισσότερο σε βλέπει κάποιος σε πάρτι με τον αγαπημένο σου και όχι σε κάποια καλλιτεχνική εμφάνιση, τι να κάνει; Τέλος πάντων, αν και η Αδαμοπούλου δεν είπε ευθέως ότι χώρισε, όλοι το καταλάβαμε.