Χώρισε η Πετρούλα;

29.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σαν τον καιρό της Αττικούλας είναι τα προσωπικά της Πετρούλας - αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα - με λιακάδα, ασθενείς βροχές, συννεφιά και μποφόρ. Το, δε, κορίτσι του καιρού το κόβω
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σαν τον καιρό της Αττικούλας είναι τα προσωπικά της Πετρούλας - αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα - με λιακάδα, ασθενείς βροχές, συννεφιά και μποφόρ. Το, δε, κορίτσι του καιρού το κόβω το ίδιο τσαχπίνικο με την πλανεύτρα Θεσσαλονικούλα. Για να καταλάβεις, τι έχει γίνει. Πριν λίγες μέρες, η Πετρούλα μαζί με την κολλητή της πήγαν στο Θέα, όπου κάθισαν στην ίδια παρέα με το Νίκο Γιγουρτάκη, πρώην αγαπημένο Χριστίνας Κολέτσα.

Η παρέα έδειχνε να διασκεδάζει τρελά με το πρόγραμμα και είπαν να συνεχίσουν τη βραδιά και στο Romeo, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο Γιγουρτάκης. Εκεί, προστέθηκε ένας άλλος νεαρός, τα μάλα γοητευτικός, ο εφοπλιστής Νίκος Αγούδημος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, Αγούδημος και Πετρούλα φλέρταραν όλο το βράδυ, ενώ έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Κι έρχεσαι τώρα εσύ να απορήσεις... «Η Πετρούλα δεν έχει σχέση»; Εγώ, που είχα μείνει στο «Gala» της Μαρίας Σταματέρη, πίστευα ότι το κορίτσι του καιρού είναι με έναν στρατιωτικό και σφόδρα ερωτευμένο. Αλλά, μάλλον, έχω χάσει αρκετά επεισόδια. Σύμφωνα με την Espresso, το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει συχνούς καβγάδες. Σύμφωνα, με το Ciao, όμως, το ζευγάρι έχει κιόλας χωρίσει και η Πετρούλα είναι μόνη. Εξ’ ου και οι τελευταίες βραδινές εμφανίσεις.