"Κόλαση" στο Fame!

01.11.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μόνο ο ανιματέρ με τον τρίτο κάμεραμαν δεξιά δεν παρεξηγήθηκε στο Κυριακάτικο Live του Fame Story
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μόνο ο ανιματέρ με τον τρίτο κάμεραμαν δεξιά δεν παρεξηγήθηκε στο Κυριακάτικο Live του Fame Story, όπου ο ένα τσακωνόταν με τον άλλον, το βρισίδι έπεσε σύννεφο, ενώ στην «Κόλαση» του Fame είχαμε ακόμη μηνύσεις, αυτόφωρα, εισαγγελείς και πρόωρες Απόκριες! Ξεκινάμε από το καλύτερο και συγκεκριμένα από το Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος πέρασε το βράδυ στο Αυτόφωρο, διότι ενίοτε η...ποιότητα πληρώνεται ακριβά. Κι αν περίμενε να του έρθει από την Τατιάνα, του ήρθε από την Ιωάννα Λίλη, η οποία πέρα σε πλέον στην κουτσομπολίστικη ιστορία ως...το μοντέλο που μήνυσε τον Μουρατίδη.

Τα πάντα ξεκίνησαν από την εμφάνιση του Βαγγέλη Πρώιμου, όπου η Ιωάννα ήτο το μοντέλο του τραγουδιού. Η εμφάνιση της ήτο ολίγον σέξι με κοντή φούστα και τολμηρό μπούστο, εμφάνιση συνηθισμένη για τα τηλεοπτικά δεδομένα, αλλά καθόλου «ποιοτική» για τον Μουρατίδη, ο οποίος χαρακτήρισε το όλο σκηνικό ως «σκηνές πορνό». Τι κι αν αμέσως μετά το διάλειμμα κι αφού πέντε κράτησαν τον αρραβωνιαστικό της Λίλη να μην το χτυπήσει, προσπάθησε να το μπαλώσει θεωρώντας το ως απλή «κοτσάνα». Το μοντέλο του έκανε μήνυση κι ένα περιπολικό πήγε και τον μάζεψε. Το πρωί της Δευτέρας πήγε στον Εισαγγελέα συνοδεία δικηγόρου, Δρούτσα και Λεβέντη. Η ιστορία ωστόσο μάλλον τελειώνει εδώ, αφού οι δύο πλευρές είναι κοντά στο να τα βρουν.

Και πάμε τώρα στο κεφάλαιο Χατζηστεφάνου, ο οποίος με τις εμφανίσεις και δηλώσεις του έχει καταφέρει να αναδειχθεί στο πρόσωπο του Fame, παραγκωνίζοντας τις κόντρες της Τατιάνας με τον Μουρατίδη, τα ζευγάρια του παιγνιδιού και το σεξ που πάει σύννεφο. Φόρεσε την αποκριάτικη στολή του, πήρε θέση κι όταν του απηύθυνε η Τατιάνα το λόγο, πέρασε τα... απελευθερωτικά του μηνύματα, «Κάτω η δικτατορία της Νάνσυ», «Όχι στη Νάνσυ» που έρχονται επάξια να αντικαταστήσουν το «Ψωμί, Παιδεία Ελευθέρια», «Η Μακεδονία είναι ελληνική». Η συμπεριφορά του εξόργισε τον Πάνο Μεταξόπουλο, ο οποίος πήρε το λόγο κι απευθυνόμενος στον Μουρατίδη (παρεμπιπτόντως υποστηρίζει τον Χατζηστεφάνου τον οποίο θεωρεί ως...αβάντ γκαρντ της πόλης), μίλησε για την αηδία κι απέχθεια που νιώθει για το φετινό παιγνίδι. Η καλύτερη, δε, στιγμή της βραδιάς ήταν η κόντρα της Μπόκοτα με τον Χατζηστεφάνου, η οποία «τόλμησε» και την είπε στον Χατζηστεφάνου, ο οποίος άρχισε να τη στολίζει με κοσμητικά επίθετα του τύπου: «βλαχάρα», «αμόρφωτη», «καραβλαχάρα», με τους Ρουβάδες που έχεις μπλέξει.

Άντε και σε άλλα με υγεία!