Kaballah gala by Μαντόνα - Μουρ!

25.10.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Νερό ειδική παραγγελία, εδέσματα φτιαγμένα από υλικά που χαρίζουν μακροζωία και καλεσμένοι λίγοι κι εκλεκτοί.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Νερό ειδική παραγγελία, εδέσματα φτιαγμένα από υλικά που χαρίζουν μακροζωία και καλεσμένοι λίγοι κι εκλεκτοί. Όλα τα παραπάνω κι άλλα πολλά διέθετε το gala που διοργάνωσαν από κοινού η Ντέμι Μουρ και η Μαντόνα, και είχε χαρακτήρα...Καμπάλα. Σκοπός του gala ήτο να γνωρίσουν οι υψηλοί προσκεκλημένοι και οπαδοί της Καμπάλα, μέσα από το καινούργιο βιβλίο του ιδρυτή της Rabbi Michael Berg, περισσότερες λεπτομέρειες για την αίρεση.

Η ατμόσφαιρα βοήθησε τα μάλα και οι μεγάλοι άνετοι καναπέδες «αναστέναξαν» όλο το βράδυ καθώς οι προσκεκλημένοι συνεπαρμένοι από τη θεωρία, την έβγαλαν σε αυτούς. Για παράδειγμα η Μαντόνα, η οποία αν και μία εκ των οικοδεσποτών ήτο very cool και την περισσότερη ώρα την έβγαλε στον καναπέ, στην αγκαλιά του Γκάι Ρίτσι, κουβεντιάζοντας με φίλους της. Αντίθετα, η Ντέμι Μουρ είχε αγχωθεί με το ρόλο της και όλη την ώρα προσπαθούσε να μη λείψει τίποτε από τους υψηλούς προσκεκλημένους της.

Ποιοι ήταν αυτοί; Πρώτη και καλύτερη η Γκουίνεθ Πάλτροου, κολλητή της Μαντόνα και σχετικά νέο μέλος της Καμπάλα, η οποία όλο το βράδυ ήτο όλο πίτσι πίτσι με τους Βαλεντίνο και Αλεξάντερ Μακ Κουίν. Αλήθεια, τον...έρμο τον Berg πότε τον άκουσαν; Πάντως, η Μουρ ως σωστό και πιστό μέλος διάβασε ένα απόσπασμα από το βιβλίο. Για την ιστορία, η ιδέα αυτής της εκδήλωσης προέκυψε όταν η Madonna έμαθε ότι ο καλός της φίλος και ιερέας σκόπευε να επισκεφτεί το Λονδίνο, προκειμένου να προωθήσει το βιβλίο του. Ενημέρωσε, σχετικά, την άλλη πιστή Ντέμι και οι δυο μαζί κανονίσανε το gala. Έτσι, για να του δείξουν πόσο υποστηρίζουν το έργο του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ