"Θέλω να γίνω μάνα"!

22.10.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πολύ σοβαρά έχει πάρει αυτή τη φορά το ρόλο της ως παντρεμένη η Μπριτνεϊ Σπίαρς, η οποία όχι μόνο έκλεισε ένα μήνα έγγαμου βίου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πολύ σοβαρά έχει πάρει αυτή τη φορά το ρόλο της ως παντρεμένη η Μπριτνεϊ Σπίαρς, η οποία όχι μόνο έκλεισε ένα μήνα έγγαμου βίου, αλλά εξέφρασε την επιθυμία να τεκνοποιήσει. Ω ναι, το ταπεινό ερώτημα «Πότε θα γίνω μάνα», που απασχολεί τις κοινές θνητές με το που παντρεύονται, απασχολεί και την «πριγκίπισσα της Ποπ». Σαν τρελή επιθυμεί ένα παιδί από το σύζυγό της Κέβιν Φεντερλέιν, ο οποίος δεν έχει άλλη επιλογή από το να της την...εκπληρώσει.

Μάλιστα, το θέμα - καριέρα διόλου την απασχολεί και αγχώνει, διότι η μικρή μας Σπίαρς είναι αποφασισμένη να αφήσει τα πάντα στην άκρη για να γίνει μάνα. Ο νέος σύζυγος της συμφωνεί μαζί της (σιγά μην έλεγε όχι), δε συμβαίνει, όμως, το ίδιο και με την οικογένεια της. Ειδικά, ο αδερφός της, ο οποίος ανέλαβε χρέη μάνατζερ της, δε βλέπει με καλό μάτι την προοπτική η αδελφή του να γίνει μια...ταπεινή νοικοκυρά και μάνα. Μπορεί να γίνει μία εργαζόμενη μητέρα, όπως τόσες και τόσες άλλες διάσημες. Άσε, που αυτό θα ανέβαζε τις μετοχές της, οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει - όσον αφορά το θέμα ηθική - μία πτωτική πορεία.

Η Μπρίτνει ως σύζυγος δε σταματά εδώ. Είναι αποφασισμένη (έτσι όπως το λέω) να αλλάξει το επίθετό της και να πάρει αυτό του ανδρός της, το Φεντερλέιν. Μπρίτνεϊ Φεντερλέιν. Τώρα, αυτό είναι όνομα για ποπ αοιδό; Φιόγκος θα γίνει η γλώσσα της πιτσιρικαρίας κάθε φορά που θα αλαλάζει το όνομά της.