Ξαναπαντρεύτηκε ο Νίκολας Κέητζ!

03.08.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αδυναμία στο...σπορ του γάμου έχει ο Νίκολας Κέητζ, ο οποίος αφού ξεπέρασε προ πολλού το εμπόδιο του "δις εξαμαρτείν"
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αδυναμία στο...σπορ του γάμου έχει ο Νίκολας Κέητζ, ο οποίος αφού ξεπέρασε προ πολλού το εμπόδιο του "δις εξαμαρτείν", προχώρησε στο "τρις εξαμαρτείν" γρήγορα και χωρίς μεγάλη σκέψη. Εξάλλου, και ο δεύτερος γάμος του με την Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ήτο γάμος στο άψε σβήσε, που όσο σύντομα πραγματοποιήθηκε άλλο τόσο σύντομα διαλύθηκε!

Ο ηθοποιός αυτή τη φορά είναι σίγουρος πως ο γάμος του θα έχει διάρκεια, ενώ με την ελπίδα αυτή ζει η 21χρονη σύζυγος του, Alice Kim κορεατικής καταγωγής. Η τελετή πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε ένα ράντσο της Καλιφόρνια κάτω από άκρα μυστικότητα και παρουσία λίγων εκλεκτών φίλων και συγγενών του ζευγαριού. Φωτογραφίες από το μυστήριο δεν υπάρχουν, έτσι μάλλον δε θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το Νίκολας γαμπρό. Να μου πεις, "σάμπως δεν ξέρουμε πως θα είναι"; Έλα ντε.

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε πριν έξι μήνες στο sushi εστιατόριο, όπου δούλευε ως σερβιτόρα η Alice. Ο Κέητζ με το που την είδε, ένιωσε κεραυνοβόλο έρωτα, ενώ το ίδιο έπαθε και η 21χρονη βιοπαλαίστρια. Στους δύο μήνες σχέσης αρραβωνιάστηκαν κι αν δεν εκκρεμούσε το διαζύγιο του ηθοποιού με την κόρη του Έλβις, θα είχαν κιόλας παντρευτεί. Αλλά, That' s Νίκολας. Φανατικός του γάμου, σε σημείο που πρώτα λέει το "Με παντρεύεσαι", από το "Σ΄' αγαπώ". Για παράδειγμα στην πρώτη του γυναίκα, την Πατρίτσια Αρκέτ έκανε πρόταση γάμου λίγες ώρες μετά τη γνωριμία τους(!), ενώ με την Πρίσλεϊ γνωρίστηκαν, παντρεύτηκαν και χώρισαν μέσα σε ένα χρόνο (ο γάμος τους κράτησε τέσσερις μήνες).

Είθε η τρίτη να μην είναι η φαρμακερή!