Λαμπαδηδρόμοι Καρεμπέ - Αντριάνα!

02.08.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Και η...δάδα θέλει τον αλλοδαπό αστέρα της και στο ταξίδι της Φλόγας ανά την Ελλάδα εκτός των εγχώριων σταρ συμμετέχουν και ξένοι σταρ,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Και η...δάδα θέλει τον αλλοδαπό αστέρα της και στο ταξίδι της Φλόγας ανά την Ελλάδα εκτός των εγχώριων σταρ συμμετέχουν και ξένοι σταρ, που έζησαν στη χώρα μας κι έφαγαν γλυκό...παντεσπάνι. Ο Κριστιάν Καρεμπέ και η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα είναι δύο από τους διάσημους αστέρες που έζησαν για λίγο καιρό στην Ελλάδα και για το λόγο αυτό έλαβαν την μεγάλη τιμή να τρέξουν με την Φλόγα, όταν αυτή βρέθηκε στη Λάρισα.

Την πρόσκληση έκανε ο δήμαρχος της πόλης και το ζευγάρι αμέσως την αποδέχτηκε. Έτσι, μετά της μητρός και αδελφής Σκλεναρίκοβα πήγαν στη θεσσαλική πόλη και το Σάββατο έτρεξαν με τη Φλόγα. Πρώτη τη δάδα κράτησε η Αντριάνα, η οποία την παρέδωσε στον σύζυγο της. Στη συνέχεια, η δημοτική Αρχή "τραπέζωσε" το ζεύγος, το οποίο, λόγω της βαθύτατης συγκίνησης του για τις στιγμές που έζησε νωρίτερα, ήτο λαλίστατο στους δημοσιογράφους. Έτσι, ο Κριστιάν πρότεινε στην Αντριάνα να κάνουν έναν δεύτερο γύρο γάμου - κοινώς να ξαναπαντρευτούν -, ενώ εκείνη αποκάλυψε πως ο σύζυγος της όσο κρατούσε τη Φλόγα ένιωθε τα πόδια του κομμένα.

Το ζευγάρι συνάντησε στη Λάρισα ο Αλέκος Αλεξανδρής και η εγκυμονούσα αγαπημένη του. Τους τέσσερις συνδέει στενή φιλία, η οποία οσονούπω θα εξελιχθεί σε κουμπαριά, αφού συμφωνά με τις φήμες Καρεμπέ - Σκλεναρίκοβα θα παντρέψουν τον Αλεξανδρή.