Βανδή: "Τώρα, είναι ίδια η Μπέκαμ"!

17.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ναι, τώρα μπορούμε να πούμε ότι η Δέσποινα Βανδή είναι... τάλε κουάλε η Βικτόρια Μπέκαμ, αφού η δική μας «Μπέκαμ» έκοψε ακόμη πιο κοντά τα μαλλιά της. Το νέο λουκ της Δέσποινας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ναι, τώρα μπορούμε να πούμε ότι η Δέσποινα Βανδή είναι... τάλε κουάλε η Βικτόρια Μπέκαμ, αφού η δική μας «Μπέκαμ» έκοψε ακόμη πιο κοντά τα μαλλιά της. Το νέο λουκ της Δέσποινας είναι ίδιο με εκείνο της Βικτόρια και πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω σε ποια από τις δύο πηγαίνει περισσότερο.

Η Βανδή έβαλε ξανά ψαλίδι στο μαλλί της πριν λίγες μέρες και ξέρεις ποιος την παρότρυνε να το κάνει; Ο σύζυγός της, Ντέμης Νικολαϊδης ο οποίος φαίνεται να προτιμά το κοντό μαλλί από τα πλούσια extensions. Η Δέσποινα εκτιμά και σέβεται το γούστο του συζύγου και χωρίς δεύτερη σκέψη άλλαξε το λουκ.

Όπως αποκάλυψε, δε, ο κομμωτής και κουμπάρος της, Νίκος Λεουνάκης ήθελε από την αρχή να κόψει τα μαλλιά τόσο κοντά, αλλά είπαν να το πάνε λάου λάου. Να μην είναι απότομη η αλλαγή. Και αφού σου μίλησα αρκετά για... τρίχες, να σου πω ότι η οικογένεια Νικολαϊδη θα μετακομίσει στο νέο σπίτι, στο Κεφαλάρι μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Αυτό σημαίνει ότι φέτος περνούν τις τελευταίες γιορτές στο νοικιασμένο σπίτι της Φιλοθέης και μάλιστα δεν θα γιορτάσουν μόνοι τους. Μαζί με την οικογένεια θα είναι στενοί τους φίλοι, ενώ αυτή είναι η πρώτη χρονιά μετά από πολλά χρόνια, που η Βανδή δεν δουλεύει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.