Φεύγει ο Μαζωνάκης από τον "Βοτανικό";

17.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τρίτη και φαρμακερή αποδείχθηκε η συνεργασία της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τον Γιώργο Μαζωνάκη κι έρχονται να επιβεβαιωθούν οι φήμες που έλεγαν για προβλήματα στη συνεργασία τους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τρίτη και φαρμακερή αποδείχθηκε η συνεργασία της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τον Γιώργο Μαζωνάκη κι έρχονται να επιβεβαιωθούν οι φήμες που έλεγαν για προβλήματα στη συνεργασία τους. Βεβαία, τόσο η Θεοδωρίδου όσο και ο Μαζωνάκης επιμένουν ότι δεν έχουν προβλήματα μεταξύ τους κι εξακολουθούν να έχουν καλές σχέσεις.

Απλά, ο Μαζωνάκης - για λόγους που δεν έχει εξηγήσει ακόμη - θέλησε να φύγει από τον «Βοτανικό» αρκετά νωρίτερα από το τέλος της σεζόν. Έτσι, από τα μέσα Ιανουαρίου ο αοιδός θα αποτελεί παρελθόν, ενώ ακόμη παραμένει άγνωστο ποιος θα τον διαδεχτεί. Γιατί, η Νατάσσα μόνη τους στους χαλεπούς τούτους καιρούς πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει. Ακούγεται, ότι ο Θάνος Πετρέλης θα είναι εκείνος που θα πάρει τη σκυτάλη, αλλά το πρόβλημα εδώ είναι οι συναυλίες του αοιδού στην Αμερική. Ο Πετρέλης θα λείπει τον Ιανουάριο και προσπαθούν οι δύο πλευρές να βρουν μία λύση.

Πάντως, πριν ακόμη ξεκινήσει το πρόγραμμα στον «Βοτανικό» πολλά δημοσιεύματα έλεγαν ότι η Θεοδωρίδου και ο Μαζωνάκης είχαν προβλήματα μεταξύ τους και ότι η Νατάσσα είχε ενοχληθεί για τις καθυστερήσεις εκείνου στις πρόβες. Αλλά και μετά που ξεκίνησαν τις εμφανίσεις, τα προβλήματα δεν έλειψαν. Και το θέμα εδώ είναι ότι ο «Βοτανικός» είναι από τα μαγαζιά που φέτος, παρόλη την κρίση τα πηγαίνει καλά.