"Και με τη μαμά μας μαζί"

03.03.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οικογενειακά μηνύματα (πέρα από τα πολιτικά μηνύματα, τα μηνύματα αγάπης, συναδελφικότητας και καλού γούστου) πέρασε η 76η τελετή απονομής των Όσκαρ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οικογενειακά μηνύματα (πέρα από τα πολιτικά μηνύματα, τα μηνύματα αγάπης, συναδελφικότητας και καλού γούστου) πέρασε η 76η τελετή απονομής των Όσκαρ. Οι περισσότεροι από τους σταρ πήγαν στην τελετή συν γυναιξί, τέκνοις και μαμάδων σε μία προσπάθεια να δείξουν πως το Χόλιγουντ τιμά τον θεσμό της οικογένειας και πως ένας αληθινός σταρ πάνω απ' όλα πρέπει να είναι....οικογενειάρχης!

Έτσι, την Κυριακή είδαμε σταρ να προσέρχονται στην αίθουσα με τη μαμά ή τα παιδιά και να απορούμε π.χ: "Από πότε ο Ντεπ κυκλοφορεί με τη μαμά"; Βλέπεις, ο σκληρός και αντισυμβατικός ηθοποιός όχι μόνο παραβρέθηκε στα Όσκαρ (τα προηγούμενα χρόνια τα σνόμπαρε. Ίσως επειδή φέτος ήταν υποψήφιος), αλλά πήγε μετά της συζύγου του Βανέσα Παραντί και της μητρός του. Τη μαμά του πήρε μαζί ένας άλλος σκληρός, ο Σον Πεν, ο οποίος όταν κέρδισε ευχαρίστησε τους γονείς του. Ευχαρίστησε, επίσης και τη σύζυγό του Ρόμπιν Ράιτ η οποία είναι....το νόημα της ζωής του που τώρα έχει αρχίσει να του αρέσει (η ζωή έτσι;). Και μετά σου λένε πως τα ατίθασα αντράκια δεν έχουν ευαισθησίες. Αλοιφή έκανε τη σύζυγο ο Σον.

Με τη μητέρα και τη σύζυγο του πήγε και ο Κλιντ Ίστγουντ, ο οποίος ήταν υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθεσίας. Η Σοφία Κόπολα πάλι ως υποψήφια που ήταν (κέρδισε Όσκαρ σεναρίου) μάζεψε τη μισή φαμίλια των Κόπολα, αφού πήγε με τον πατέρα της Φράνσις Φορντ, τον αδελφό της και τον ξάδελφο της Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος έκανε κερκίδα σαν κατέκτησε το βραβείο. Από μία τέτοια "οικογενειακή" μάζωξη δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα παιδιά, τα οποία κάθε χρόνο αποτελούν αγαπημένο "αξεσουάρ" των διάσημων γονιών τους.

Έτσι, η Σούζαν Σάραντον και ο Τιμ Ρόμπινς πήραν μαζί τα παιδιά τους προκειμένου να δουν τον μπαμπά να παραλαμβάνει το αγαλματίδιο. Όπερ κι εγένετο. Την κόρη του πήρε και ο Στινγκ καθώς η μικρή ήθελε να δει από κοντά όλους αυτούς τους σταρ. Τέλος, η Σαρλίζ Θέρον συνοδευόταν από τον αγαπημένο της και τη μητέρα της, ο Τζουντ Λο από τη νέα σύντροφό του, ο Γουίλ Σμιθ από τη σύζυγο του (παρουσίασαν μαζί κι ένα βραβείο) και η Λιβ Τάιλερ από τον σύζυγό της.