Έρχονται αλλαγές στον "Πρωινό Καφέ";

06.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το παλεύουν πολύ είναι αλήθεια η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Νίκος Μουτσινάς μπας και ανεβάσουν λίγο τα νούμερα του «Πρωινού Καφέ», αλλά αυτά έχουν κολλήσει στο 12% με 13% και δε λένε να πάνε παραπάνω.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το παλεύουν πολύ είναι αλήθεια η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Νίκος Μουτσινάς μπας και ανεβάσουν λίγο τα νούμερα του «Πρωινού Καφέ», αλλά αυτά έχουν κολλήσει στο 12% με 13% και δε λένε να πάνε παραπάνω. Βρίσκουν και καινούργια παιγνίδια μήπως και συγκινηθεί ο τηλεθεατής και καθίσει στην παρέα τους, αλλά και πάλι δεν καταφέρνουν πολλά.

Μέχρι που σκέφτηκαν να παίξουν το all time classic παιγνίδι, «Όνομα, ζώα. Πράγματα». Την ώρα αυτή τα πηγαίνουν κάπως καλύτερα, αλλά το γκελ δεν το κάνουνε. Δεν είναι σαν τα τηλέφωνα του Γρηγόρη Αρναούτογλου που την περσινή κυρίως χρονιά έγιναν talk of the town και τα αναπαρήγαγαν οι περισσότερες εκπομπές. Μέχρι και ο Λάκης Λαζόπουλος. Όπως καταλαβαίνεις, Ζαρίφη - Μουτσινάς δεν μπορούν να κάνουν κάτι ανάλογο και περιορίζονται σε ευχάριστα παιγνίδια.

Στον ΑΝΤ1, όμως, φαίνεται πως δεν μπορούν να περιμένουν άλλο, ούτε έχουν την υπομονή να τους δουν να παίζουν ακόμη και κουτσό και είπαν να λάβουν δραστικά μέτρα. Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον «Πρωινό Καφέ» θα προστεθεί και πάνελ, όπως δηλαδή έχουν τα λοιπά πρωινάδικα. Η συνταγή να είναι μόνο του το δίδυμο, μετά από δύο μήνες παρουσίασης φαίνεται πως δεν είναι πετυχημένη και Ζαρίφη - Μουτσινάς, παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες τους, κουράζουν τον κόσμο. Γιατί πόσες ατάκες να ακούσιε ο έρμος τηλεθεατής και πόσο να γελάσει με τα κιλά της Κατερίνας, που συνέχεια σατιρίζει η ίδια; Γέλασε μία, δύο, κουράστηκε πια.