Η Παπουτσάκη μεταμορφώνεται σε ξανθιά "Αλίκη"!

05.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αντίστροφα μετράει τις μέρες η Κατερίνα Παπουτσάκη, που θα πάει κομμωτήριο και θα βάλει 40 οξυζενέ στο μαλλί, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταμόρφωση της σε «Αλίκη Βουγιουκλάκη».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αντίστροφα μετράει τις μέρες η Κατερίνα Παπουτσάκη, που θα πάει κομμωτήριο και θα βάλει 40 οξυζενέ στο μαλλί, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταμόρφωση της σε «Αλίκη Βουγιουκλάκη». Τα επεισόδια που είναι μελαχρινή ολοκληρώνονται και η Παπουτσάκη θα γίνει ξανθιά.

Είναι αλήθεια πως όλοι έχουν μεγάλη περιέργεια να δουν την ηθοποιό με ξανθό μαλλί κι ευτυχώς που πήραμε μία πρώτη γεύση από φωτογράφηση της σε μηνιαίο περιοδικό. Βασικά, δεν πήραμε γεύση, αλλά είδαμε την Παπουτσάκη μεταμφιεσμένη σε Βουγιουκλάκη. Μάλλον, αυτό θα ήταν και το κόσνεπτ της φωτογράφησης που για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα πήραν τον μακιγιέρ της Αλίκης. Και τον Τρυφώνα Σαμαρά, που έφερε τις περούκες του.

Τάλε κουάλε η Αλίκη είναι η Παπουτσάκη. Πήρε και το ύφος της «εθνικής σταρ», που πραγματικά το έχει μελετήσει πολύ και βγήκε σωστή... «νεράιδα»! Αυτά για τη φωτογράφηση. Με το σήριαλ «Έχω ένα μυστικό» να δούμε τι θα γίνει, που αν και του άλλαξαν μέρα και ώρα προβολής, δε λέει να δει νούμερα. Πλέον, τις τελευταίες ελπίδες τις έχουν εναποθέσει στο ντεκαπάζ, αλλά κι αυτό τι να σου κάνει από μόνο του;