Είναι πολλά τα λεφτά Νοράι!

19.02.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πως το λέει ένας στίχος(;) σου έδωσα ροδόνερο με πότισες φαρμάκι! Ε, κάπως έτσι είναι τα πράγματα ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και το Νοράι Σαπουντζιάν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πως το λέει ένας στίχος(;) σου έδωσα ροδόνερο με πότισες φαρμάκι! Ε, κάπως έτσι είναι τα πράγματα ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και το Νοράι Σαπουντζιάν, όπου όμως δεν ξέρεις ποιος είναι αυτός που έδωσε το ροδόνερο και ποιος αυτός που ποτίστηκε με φαρμάκι. Τα εξώδικα, οι μηνύσεις και τα λοιπά δικαστικά δίνουν και παίρνουν και οι δυο πρώην σύντροφοι είναι πλέον δυο ορκισμένοι οχτροί.

Φαινόμενο ίσως σύνηθες για την Άντζελα (δες Στηβ Κακέτσης) με τη διαφορά όμως πως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι πολλές οι βρισιές, αλλά πολλά τα λεφτά Νοράι! Πεντακόσιες ολόκληρες χιλιάδες ευρώ (170 εκατομμύρια σε δραχμές) χωρίζουν το πρώην ζεύγος ή μάλλον διεκδικούν οι δύο πλευρές και δεν ξέρεις ποιος έχει τα δίκια του και ποιος τα άδικα. Δε ζει και ο Σολομώντας να δώσει τη "χρυσή" λύση. Μάλλον όταν θα αναφερόμαστε στην Άντζελα δεν θα πρέπει να μιλάμε για χρυσά και διαμάντια, διότι είναι σα να μιλάμε στο σπίτι του κρεμασμένου για σχοινί! Βλέπεις, ο Νοράι - ο πάλαι ποτέ άνδρας της ζωής της - τώρα που χώρισαν ζητά τα παραπάνω χρήματα για αγορές κοσμημάτων που έκανε η αοιδός όσο ήσαν μαζί. Η περίπτωση "τα δώρα δεν επιστρέφονται, πόσο μάλλον δεν πληρώνονται από τον παραλήπτη" δεν ξέρω αν ισχύει εδώ.

Η Άντζελα επιμένει πως τα κοσμήματα είναι δώρα του Νοράι και διεκδικεί με τη σειρά της τα 500 χιλιάρικα ευρώ, τα οποία - όπως ισχυρίζεται - του έδωσε με μορφή δανείου (το κοσμηματοπωλείο του δεν τραβάει). Ποιος λέει αλήθεια, ποιος ψέματα θα δείξει σύντομα στα δικαστήρια, όπου πηγαίνει η υπόθεση.

Ετοιμαστείτε! Μετά την κωμωδία "Η Άντζελα στην Σταη", έρχεται η νέα σπαρταριστή κωμωδία "Η Άντζελα στο δικαστήριο". Sorry Lady, που παίζω με τον πόνο σου!