Σκανδαλίζει η Μινόγκ!

18.02.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τη χαρά να δουν την Κάιλι Μινόγκ για ακόμη μία φορά (μετά από καιρό) σε σκανδαλιστικές πόζες έχουν οι απανταχού φαν της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τη χαρά να δουν την Κάιλι Μινόγκ για ακόμη μία φορά (μετά από καιρό) σε σκανδαλιστικές πόζες έχουν οι απανταχού φαν της. Η μικρόσωμη αοιδός με τα οπίσθια - θάνατος πόζαρε πρόσφατα σε άκρες ερωτικές πόζες, στα πλαίσια προώθησης των εσώρουχων "Love, Kylie". Η φωτογράφηση σκανδαλίζει και...παπά (τι λέω η αμαρτωλή. Πιπέρι στο στόμα μου) κι αυτό διότι η Μινόγκ είναι ημίγυμνη, φορώντας εσώρουχα - σκάνδαλο!

Ο σύντροφος της αοιδούς, Ολιβερ Μαρτίνεζ δεν είδε με καλό μάτι τη φωτογράφηση της καλής του και αν δεν επρόκειτο για καθαρά επιχειρηματικούς λόγους, ίσα που θα δημιουργείτο "θερμό" επεισόδιο στη σχέση τους. Βλέπεις, ο Γάλλος έχει απαγορέψει στην Κάιλι να κάνει αποκαλυπτικές εμφανίσεις, διότι θέλει η σύντροφός του να είναι μία κυρία και να μην προκαλεί τους αρσενικούς του κόσμου. Η Μινόγκ τον ακούει κατά γράμμα και από τότε που η σχέση τους σοβάρεψε, σοβάρεψε και η ίδια, μακραίνοντας το μήκος της φούστας της (έχει πολύ δρόμο ακόμη η σχέση τους μέχρι να φτάσει το μήκος στο γόνατο) και κλείνοντας λίγο το μπούστο στις μπλούζες της.

Για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση πήρε την...άδεια του καλού της, ο οποίος δεν έδωσε τις ευλογίες του, όμως, δεν έδωσε και τις κατάρες του. Η σειρά των εσωρούχων της Minogue "Love, Kylie" κυκλοφορεί για όγδοη σεζόν! Πράγμα που μεταφράζεται σε....αρσενικά μη σκάτε, οι δουλειές πάνε καλά, άρα θα υπάρξουν κι άλλες τέτοιες αποκαλύψεις!!!!